Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, July 11, 2011

Bersih ke..???

السلام عليکم

BERSIH....??? tak kuasa mak nak bersih2 nyer... buat sakit pala je... mama pun takde pun koleksi baju kuning nih... banyak yg kaler lain... hhheee... maklum la bukan keturunan diraja kita... org biasa2 je...

Hari minggu yg tersanggat lembau... sakit kepala sehari suntuk disamping mmg takde plan kemana2... baring dan layan budak cumil sorang tuh je la... hhheee... papa pun blk keja merungut2 pasal jem jalan nih... tak pasal2 menambahkan keja lak nak tau jalan mana yg blh driver dia blh jalan.. kebanyakannya sangkut pasal jalan ke kl semuanya ada roadblock kan... hhhuuu.. for info kawan2 papa planner utk kontena2 atau lori2 kecil utk menghantar brg2 dagangan kesesuatu tmpt... bila jem nih byk yg tersangkut la... pening pala gak kan...

Hari ahad kan ada floria kat putrajaya.. sabtu pun ada gak kan... tp sabtu tu ai dah bantai beauty sleeping je seharian so kansel arr ari sabtu tuh... hhheee... bila tanya papa nak gi ke...?? dia kata tak payah la... pasal kaki mama tuh bukannya blh jalan jauh.. kot2 kena parking jauh nnt mama lak tambah sakit pala... hhhuuu... bukan setakat sakit pala kaki pun sakit... so layan kan dok umah je... papa dok ulang balik umah MIL je la kan... maklum la dekat.. hhheee..

Belah malam papa je bawa mama gi tgk bunga api kat putrajaya... mama buat urusan potong kaki sluar papa dan lepak2 sambil mengemas rumah... hhhuuu...

Sekian sudah cite hari minggu kami.. anda sudah pasti ceria berjalan2 hari minggu kan..??? hhheee... takpe la.. kalu jadi maybe next week mama dpt jalan jauh... wait n see je kan... ^_^


♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

4 comments:

Kakzakie said...

Kalau boleh hari minggu selalu nak rehat di rumah saja. tapi mesti ada agenda yg menanti....

miloais said...

BERSIh lah sangat kan????
tak kowser lahhhh!~

iols pun - hujung minggu tak kemana2
duduk rumah - merehatkan diri kekdahnya!

mama maman said...

kakzakie: sy nih kekadang jiran ckp sy nih tak bercampur org... hhhaaa... lepak rumah je la best dr dok mengumpat tepi longkang.. keh..keh..

mama maman said...

miloais: tah apa yg bersih tah... hhhhaaa.. yg pasti ada yg dpt mkn free pihak polis bg mkn...

dok umah gak best... hhhheee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...