Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, July 22, 2011

Anak Cina Makan Pengat

السلام عليکم


Anak cina makan pengat... sendiri mau ingat...




Mama pernah buat entry INI dan INI. [baca nih jika nak lebih faham ye.. hhhee]

Dan hujung minggu nih, peristiwa itu mungkin berulang.
Kali ni keadaan agak berbeza.. mungkin dia dah matang sedikit.

Banyak kali mama tanya, jawapan dia tetap sama.
Dan kali nih siap berlompat2 gembira tanda setuju.


Atuk dan Wan dia nak bawa maman balik kampung, balik kelate..
Mama dah tipon dah kat Tok Ma.. buat pesanan penaja dah.. hhheee..
Tok Ma risau dia buat perangai cam dulu je.. hhhuuu

Mama pun risau gak, takut balik demam mcm dulu jugak..
Dan moteng sekolah la sehari, hari senin br sampai sini...

Makanya hujung minggu nih akan tingal kami berdua la lagi.
Honeymoon pulak la wei.. hhheee..
Nak gi mana eks kalu pengarang hati jauh.. mesti tak tenang hati mama...

Ps: doakan dia selamat pegi dan pulang kepangkuan mama..
Risau nih... mama risau...



5 comments:

eelobor said...

selamat berdating sakan jer ngan papa

maya amir said...

mmg macam anak cina..hehehe.. die nak balik kg? wahh..boleh tak die? die tak kesah eh jauh2 dgn mommy die..takpe, kasik chance laa kat mommy honeymoon kejap..(tapi sure tak tenang kan pikirkan psl die..hehe)

mama maman said...

eelobor: dating eks...lama dah tak dating...:))

mama maman said...

Maya: lama dah dia ajak blk kg.. hhhuuu.. minta2 ok.. td call dia ok je..

Ps: tak tenang tau... cam nak demam lak nih...hhhuuuu

setya said...

Matanya memang agak sipit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...