Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, July 18, 2011

Plan tak jadi.. kecewa tau...

السلام عليکم

Hari mingu nih sebenarnya mama plan seminggu lepas.. ajak papa balik kampung... uuukkkk... tp papa ckp tak dapet nak layan... kalu nak balik gak.. berangkat la dinda ngan bas dua tingkat tuh.... maman dah syok dah... tp mama tak kuasa nak sakit urat nak naik bas... hhhuuu... last minute pun adik ai tak jadi balik gak... anak dan hubby dia ditimpa demam... hhhuuuu... patah hati ai tau... sedih sungguh...

Makanya berlipat sirat la kami berdua... [ mama dan maman] bersilat mengemas dan menyepah rumah..

Maman celik2 mata dok belek benda nih... hhhuuu..






mcm anak org kaya je pagi mengira duit...



sy masih ok walaupun blm mandi lagi... ahaks..





6 comments:

Aku Ibu Muda said...

bila planning cancel, mmg frust kan...

msredcheesecake said...

ok la tu daripada msred yg langsung takde kpg...hheee....

mama maman said...

kecewa sgt... tp apa kan daya... :)

mama maman said...

Msred: ada kg tp jarang2 je dpt blk... hhhheee...

eelobor said...

dah x lama nak raya... plan cuti panjang masa raya la

mama maman said...

eelobor: psl raya tuh, insyaallah.. kita merancang tuhan yg tentukan.. hhhee..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...