Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, December 1, 2011

Baru setahun jagung | aku demanding

Salam...*_*

Yeah... aku demanding... mungkin sebab aku nih dilahirkan dlm bulan jun dan merupakan anak sulung dan juga mungkin aku seorang yg sukakan kesempurnaan... aku juga suka berangan.. bermimpi disiang hari... sempena setahun aku berblog aku mahukan followerku berangka genap... jika boleh aku nak nmpk perfect.. hati terasa senang dan aku pun rasa seronok.... tp semua tuh atas kehendak hati/nafsu semata... siapa aku utk merealisasikan impian yg tak logik... ada ke patut... tp jika memang ada yg tergerak hati nak menyenangkan hati ini hari ini... aku dulukan dengan terima kasih... sayang ketat-ketat... smile until even in my bed... hhheeee...

Tu time tu mama tulis masa dua-tiga hari sebelum aniversary... berdebar2 kannn.. dah2 la dok tgk follower tak smpi pun 350.. dok 348.. dlm hati teringin la genap eks... tp ye la kannn.. nak suruh/paksa org ke follow kita.. apa kes keeeennn... tp magik la semalam... ada yg sudi follow.. dua org lak tuh... mmg magik la... mekasih buat teman baru.. Lina Dan Yan... sungguh tak sangka tau... pagi2 nih pun ada lagi yg sudi follow.. BILU.. mekasih tau.. belum sempat nak jejalan lagi... bak kata eelobor.. busy sokmo dia gakkk.. hhheee..

Nak buat guano.. kena la kojo.. rezeki beb.. nak2 ujung2 tahun nih.. kot2 bos terkasima nak bagi bonus ke.. increment ke... aritu dah dpt dah revised gaji... ahaks.. alhamdulillah...^_^



terima kasih tak terhingga kerna sudi jengah malah follow mama yana..
kiranya kita keeping in touch tau...^_^


**benda2 diluar jangkaan akal, hati, kehendak membuatkan wanita selalu nak stress... namanya mencari penyakit kan... mengapa takleh santai2 je.... terima dengan hati terbuka dan jangan cuba nak menbantah... nih yg menjadi punca wanita cepat nampak kedut dan bergerutu... tak awet muda dah uols... kih..kih...

Apa.. awet muda tak mati ke..??



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

10 comments:

Munnafendy said...

ni sy dtg kasi up sikit 352...heee =)

Citarasa Rinduan said...

happy aniversarry blog mama yana...

wahhhhhh.. tahniah....
bab cikgu eelobor tu..
samalah.. kita buzy sokmo

kakcik said...

Tahniah kerana telah menyambut ulangtahun blog yang pertama.

Kakcik dulu pun tak sangka akan ada kawan-kawan sampai menjangkau angka 500++. Itupun selepas hampir dua tahun usia blog sekarang. Syukur Alhamdulillah kerana melalui blog kakcik mendapat ramai kawan2 yang sangat baik. :)

mama maman said...

munnafendy: mekasih dear.. hope enjoy ye dlm blog mama nih..:)

mama maman said...

ayu: terima kasih...:) moga2 kekal la eks blog nih..:)

nak buat guano kannn.. rezeki harus dijaga..:)

mama maman said...

kakcik: terima kasih..
mungkin juga sy pun sama nak kena smpi 2thn br cecah cam kakcik kan...

Ardini Humaira said...

wahhh.. dni lupa bila tarikh dni wat blog hehehe.. epi eniversari :D

Redbloodsnow said...

tahniah! akhirnyaa..hehehe :D

~ yus ~ said...

Tahniah...hebat tu, setahun berblog dah capai angka itu....

model pakaian muslim wanita said...

wow great post thanks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...