Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 16, 2011

Read More | Menganggu mood



Salam...~_~

Bila sering blogwalking dan masuk blog orang nih.. akan jumpa macam jenis cara mereka gunakan.. salah satunya entry yg mengunakan Read More nih.. maksubnya kena klik link utk terus membaca.. kekadang ada yg hanya tunjuk gmbr je.. dan harus klik link utk terus membaca...

Bagi mama kekadang ianya menganggu.. dah la nak tunggu blog generate satu hal pastu bila klik link kononnya nak terus membaca.. kena tunggu generate lak kan.. jika baca blog kat umah mmg kekadang tunggu jugak.. tp selalunya jarang berkesempatan nak buka lappy jika kat umah.. anak skrg dah pandai mengadu ngan papa dia.. nnt karang dia adu mama dok main tenet je.. menyampah kannnn...

Bagi setiap orang, sure la ada interest atau alasan masing2.. mama bukan nak tegur ke apa.. cuba menyatakan pendapat mama je.. kalu rasa berbaloi teruskan.. jika tidak tukar je la.. susah la bagi org tua cam mama nak tunggu lama2 generate blog.. hhhaaa.. maklum la bagi mama, masa itu emas...




Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

6 comments:

che mid said...

Che Mid setuju dgn mama tapi ada la sebabnya mereka buat macam tu kan.. bagi che mid, kalau masa tu speed ok, buka la.. kalau slow melow.. pergi je rumah orang lain..

eiyzniey said...

Btol2...
Mmg menggangu..
Cm xdak motif ja ltak.hehe

Aidah said...

Betul3. Masa akak sakit tengkuk dulu akak tak larat nak tunggu citer kluar terus pangkah je dan pergi blog lain. Hehehe.

Dalila Hamid said...

setuju... klau setakat tgok gmbr pun sapa nk tgok... loding pun ciput... last next blog aje la

insan_marhaen said...

Lantaran itu IM tak guna template yang ada 'read more'. IM mahu blogger mudah baca blog IM yang dah la tak seberapa tu...

Kakzakie said...

Kakak kalau nak baca N3 tak kira kena tunggu pun kakak tunggu juga....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...