Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 2, 2011

Jumaat Nih tau..| Saya mudah digoda




Salam...^_^

Tau dah... bukan ramai pun datang sini dan nak buat permintaan pelik2.. lagi nak layan kerenah mama yg sengal nih... dah nak cite.. cite je la kannnn.. xyah nak perasan diva sudah yana wei... hhhaaa... saje je nak gurau manje2... nak cari ruang utk menulis sebenarnya.. kalut kan pasal masuk lewat... ^_^

Ok... sambung ok..

Tadi pasal merapu kat fb kannn.. kunun nak cite kat sapa tp tak tau kannn... stress pepagi dah keta manyung moody xnak hidup.. call papa tak berangkat2... hheee.. tp nak jadi cite.. my SIL (si arezura tu la) berjawab kat fb.. hhheee... nih dia cite dia...

A : Sempat lg nak patah balik tue... mari la mama..lalalala...

M : Ha..ha..ha... Byk tul dugaan nak jd pekerja cemerlang dan terbilang nih... hehehehe..

A : Xyah nak berlakon sgt... dugaan bershoping lg takleh tahan.. wakakaka..

L : Cehh.. racun kuat...

M : Hahaha....nasib baik ai kuat godaan kannn (sebenarnya dah goyah sikit...)

A : Rilex arr azrin (L)... racun paling kuat dah wa guna.... hhhaaaa... jom2.. i tunggu u nih...

M : kih..kih...

M disini adalah me... A disini adalah arezura (SIL).. L disini adalah Laki ai la.. hhhhaaa... sengal kan kami...=)

Dari fb kami berlanjutan ke bbm lak... hhhaaa... kalu lama2 kat fb sure org menyampah glempes kan kat kami... hhhaaaa... dan berlanjutan dr itu mama dapat tudung baru lagi... jadi kan.. tak kuar shopping pun poket laki tiris gak... hhhhaaa...

Giler kalu dilayan gini selalu kannnn.. cam ore kayo je kami nih... hhhaaa... all out sungguh..:)

**sapa2 nak lebih faham.. sila ke entry sebelum berkaitan tudung..:)




Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...



****************************

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...