Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 30, 2011

Tentang Dhiya Eks.... Dramatik Sungguh



Salam...

Memang ramai yg minat drama nih.. mama pun layan gak bila sempat balik awal... dok kesian ngan dhia la kita.. sian dia.. kannn..

Semalam siri yg last kannn... tp mama tak dpt nak layan... berkejar bawa maman gi ambik gambar pasport dia.. org tu kan nak masuk sekolah... gamaknya rindu kot nak sekolah.. dah lama cuti panjang kan..

Mama mampu dok baca kat fb ngan twitter je.. tuh pun tak faham2 gak.. kih..kih.. tau2 si dhia ngan zikir mati.. aduhai.. sian kan mama..hehehe

cuba kawan2 yg tengok citer sikit kat mama nih... tak faham wei la... ;p

**Arini bawa maman utk hari orientasi pra sekolah.. dah besar dah anak eks... sekejap je pulak rasa arah ke tua nih.. hehe.. masa huhahuha dulu dok le rasa cepat sgt masa berlalu.. kih..kih..





Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...



****************************

3 comments:

Kakzakie said...

Masa cepat berlalu, tahu-tahu Maman dah lebih tinggi dari mama dia... tak caya tunggu umur dia 12 tahun...

miloais milo said...

iols tak tengok citer ni mama... so tak leh le nak khabo apa jadik kat watak2 tu...
sapa depa pun iols tak kenal
ekekekekek

kakchik@ella said...

tak sempat nk follow btl2 sbb wktu tu kdg2 kat opis lagi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...