Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 13, 2011

Ombak Rindu



Salam..^_^

Ni perbualan tengahhari tadi.. masa makan la br boleh nak bersembang..;p


Kwn : akak dah tgk dah 'Ombak Rindu'..?? kita dah tgk dah...

Me : tah la dik.. cam slow la skrg nak tgk wayang..

Kwn : Nape lak.. besh cite dia.. gi tgk la kak..mesti bawa tisu tau..

Me : Skrg FIL akak masuk ward lg.. hubby akak dok risau pasal ayah dia.. xde maknanya movie2 nih..

Kwn : ye ke.. rugi la akak.. tp sempat lagi tau.. try la minggu nih.. besh..!!

Hhhhaaaa... kawan aka adik office mama dok cucuk mama suruh tgk ombak rindu.... Besh ke..??

Banyak dah dok baca review pasal ombak rindu nih.. aduhai..

Mama nih pun kaki baca novel gak... kalu novel dia mmg dah baca arr.. dah tumpah gak la airmata masa baca novel tuh... jiwa sensitif beb.. Kih..kih...

Tapi terfikir.. ada blog yg menyatakan yg cerita nih lemah dr ajaran islam kita sendiri.. banyak yg menyimpang dari budaya dan agama.. dan mama sendiri lemah dan mudah tergoda.. [aik apa hal lak nih..]

Tp jika sekadar menbayar dan menbiarkan diri mengikut perasaan menitiskan airmata.. baik takpayah.. baca novel pun dah titis airmata dah.. hhhaaaa..





Apa kata kawan2 pasal cite nih.. berbaloi kah..??
Cecite sikit..;p

**Tapi suka gak kalu dpt tgk abam aaron ajis... ensem eks.. body pun menawan... lalalalala... gatai..

**Teringat abam aaron terus update blog.. boles..;)


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

5 comments:

ajumohit said...

Kita tgk astro 1st dahla yana, klu minat Aron ajis tgk karma tv9 tau hihi

mama maman said...

aju: kita takde astro... camno nak tgk.. hhheee.. alih2 cr vcd haram nnt karang.. hhhaaa

aizamia3 said...

novelnya dah lama khatam, jadi tak berapa nak kisah bila kuar kat pawagam sebab nanti mesti keluar kat astro first (kalau keluar).. tapi mesti nak tengok perbandingan antara novel dengan filem..

novel kita bayang.. filem kita tengok.. ;)

diari hati said...

x yah tgkla kak yana..sy dh tgk, xdela best sgt..crite kosg..x sme mcm novel.. ;(

che mid said...

Salam - ala, jgn la sampai yang pasar malam punya tu.. syian kat orang kita yang beria-ia buat filem ni..eh, jgn lupa singgah umah CM, ada entri wajib baca..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...