Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 27, 2011

Blogwalking





Salam...^_^


Satu tahap buhsan.. bila blogger2 fav mama tak update blog... hhhhaaa.. rindu nak baca apa yg mereka lakukan, masak apa, jalan mana dan mcm2 lahhh... kalu yg kelakar2 tuh boleh gak la mama tumpang gelak sikit2... sini kena kaver gelak.. kalu tak sure bdk2 office perasan mama tak buat keja.. mengular terhormat... eh..

So sambung blogwalking mana2 suka.. klik blog2 mana2 yg rasakan menarik dan copy url mrk.. pastu paste kat link My Blogger Friend.. walau pun mrk belum tentu nak jadi friend mama.. suka hati la kannn... mrk gak untung... ai mmg tak kira.. kalu mmg blog tuh best.. wa terjah je.. hhhhaaaa.. tolon jgn la block wa ye.. [pasal ada gak blog tak kasi mama masuk blog dia.. hhhuuu] wa nak tumpang guling2 dan tumpang gelak atau ambik ilmu korang2.. bukan nak jadi pendua.. sekadar memahami cara penulisan yg lebih berkesan.. kot2 boleh jadi gak blooger of the year... ahaks.. suka..

Ada gak blogger yg sudi follow mama.. terima kasih tau... tp masih belum dpt nak follow balik.. mama masih dalam urusan nak update blog nih.. so tunggu...tengok list blog yg mama dah follow pun dah dekat nak cukup dah 300 blog .. hhheee.. so salah satu caranya mama buat camni la.. senang mama terjah balik blog korang.. :)



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

7 comments:

~ yus ~ said...

saya pun terjah je mana2 blog yang ada dalam blog list yang saya dah follow. Seronok sebenarnya kan..:)

sue zainun said...

harussss..hahaha ala mengular kejap jer..ihikkkk..nie sue tgh mengular kejap nih :p

eelobor said...

baru gak lepas terjah nih....

wan habibah said...

mama rajin2 lah jengah blog kite je... masih hijau lagi blog kite

mama maman said...

@yus : yes.. satu kepuasan bila dpt baca blog kawan2.. hhhaaa

@sue zainun : terpaksa eks.. utk menaikkan semangat keja jugak kannnn..:)

@eelobor : mekasih tau..:)

@wan : insyaallah.. mama cuba tau..:)

Myra Jay said...

Myra pun BW melalui bloglist je sbb Dashboard dah lama prob..

TK said...

Slamat berdiet!!! Diet jgn tak diet!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...