Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 13, 2011

Nak Huduh..Ada caranya





Nak tukar penampilan.. nak tampak huduh/tak menarik... gini caranya.. cuba la ye...





sumber : email


**Dah takde keja eks mereka2 ini.. mcm2 la wei...

**Maafkan jika blog nih sunyi sehari dua.. mama out of mood for updating blog.. but.. still blogwalking.. if my mood will feel well.. ai update blog.. anyway who waiting my updating blog yeah...;p



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

10 comments:

kakcik said...

Ish! takde keje sungguh agaknya diaorang tu!

wahida said...

ish ish...hodoh betul!! tak de keja ke dorang ni...adoi la..

Qhaifa Nur said...

seksa betul...buat susah2 aja

eelobor said...

hehehe....mesti ada yang tertunggu kut

mama maman said...

kakcik: elok2 lawa nak huduh lak kan.. mcm2 peel depa nih..

mama maman said...

wahida: terlalu kreatif menyusahkan diri lak.. tahap cerdik sgt dah nih.. hhhaaa

mama maman said...

Qhaifa : xde keja gitu la gamaknya..:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kat jepun mmg macam tu.. Masa saya ke sana tahun lepas.. macam2 jenis game show pelik2 di TV diorang.. terlebih moden pun susah jugak kan diorang ni hahahha

kakchik@ella said...

terlebih kerja sebenarnya diaorg ni mama yana. tu yg kepala dok pk nak buat apa .. nak buat apa .. last2 dia buat tah apa2. hihihi.

maya amir said...

betul2 xde keje..org nk cntikkn muka..dieorg blh plak buat gitu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...