Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 28, 2011

Pening lagi



Salam...

Arini cite pasal pening je..

Pening ngan kerenah budak2 yg tak bdk dah... dah almost 40++ kot.. bila bincang pasal keja sure taknak mengalah punya.. aduhai.. sakit kepala.. terang2 dok diskus utk kepentingan bersama.. dia nak yg senangkan keja dia je.. so pasni sapa kena buat lepas dia kena keja ngan shit ye.. susahnya wei..

geram2 ai ckp apa..

'ok.. lantak la korang.. aku dah ckp.. next time kalu aku kena buat keja dia.. aku taknak buat.. titik.'

sapa yg b###h nak buat keja berulang2 dan susahkan diri.. gaji gitu jugak.. ada jalan lurus nak gak cr jalan bengkak bengkok hanya kerana dia nak keja senang dia.. biasa la pasni dia cuci tangan.. aduhai..

sakit jiwa wei arini.. menduga iman tul..


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...



****************************

3 comments:

Citarasa Rinduan said...

kerenah kawan sepejabat sentiasa ada jer kan yana?
harap yana tabah dan banyak bersabar.
lepas nie jgn ikut depa.. pilih y tepat sahaja..

biarlah orang nak kata apa,

ariana said...

Janganlah pening-pening lagi Mama Yana dah nak tahun baru ni kan..:)

Bitt (double IS) said...

owhh saya pon tengah migrain kat rumah neh ha..hehhehe so mari kita sama2 sabooo.... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...