Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 20, 2011

Yes.. perkecikkan la aku.. aku mmg nak kecik




Salam...^_^

Bercakap besar mmg besh.. lagi2 ada yg tukang iya kan je... besh sgt..

Yg sakit hati.. org yg tiada kena mengena lak yg kena tempias... ya.. kecikkan la aku.. kau bukan saje kecikkan hati aku, sakitkan hati aku.. mekasih sebab kau kecik2kan kebolehan aku... tp cukup bagus ke kalu cakap bergegar2 pagi petang last2 bila jumpa bos kau kena tiaw kaw2... aduhai..  bukan sekali dua.. malah tiap2 kali jumpa bos.. so sendiri kena ingat arr.. aku tgk gitu pun dah faham.. keja kau tah hape2 tah...

Atleast aku jika aku buat silap pun sekadar kena repeat buat balik je.... takde la kena marah2... kena bising2 smpi semua org boleh dengau... hhhaaa... gelak kannnn dia... jahat sgt mulut tuh.. ckp la besar lagi...


Stress ngan org yg suka cr salah org nih... dia tak sedar dia lagi bermasalah... so sengal uols..

Ai taknak kecik ati... ai nak kecik cumil balik cam anak dara dulu... doa2kan je ye.. hhhaaaa... doa ngan makan sama lobih.. camno tak kuruih2.. kih..kih... berdiet nyer ke laut uols...

**Sori entry melepaskan sakit hati jap.... skrg dah ok.. cumil dah...


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

5 comments:

kakcik said...

Memang ada orang yang hanya nampak salah orang lain sahaja...

eiyzniey said...

Biasala manusiakan.
Ade je nk cri kslahan org,
Igt de btol sgt..
Just dun care about people said..
Asal kite xcri hal ngn dorg,,kann

che mid said...

Biasalah bende-bende kat ofis memang gitu kan.. kejap panas kejap sejuk..ha skrg dah sejuk ke belum, kalau belum pi caghi ais..he he

cinnamon.com said...

kehidupan masin,manis pahit..cukup perasa..

Citarasa Rinduan said...

mujur kita ada blog kan..
lepas rasa y terpendam....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...