Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, December 31, 2011

Shoutbox




Salam....^_^

Rasanya banyak gak blogger2 mengunakan shout kan... mama pun guna gak... mama merasakan penting shout box [bg mama la ye....;p]

pasal apa penting..??

Pasal kekadang mama suka tgk kedatangan kawan2 kat situ.. mungkin takde idea nak komen so just say hai kat situ... Sama ngan mama jugak.. kekadang tak jumpa kotak komen, atau lama benor nak tunggu kotak komen kuar.. maka guna shout box tersangat la senang...

Bukan sekadar say hai.. malah boleh gak komen pendek2 like..'setuju ngan anda', 'entry hebat', 'terbaik' dan macam2 la kannn... ada gak yg tinggalkan msg.. utk singgah kat blog diorang.. mama suka.. senang je.. just klik kat situ terus link ke blog kwn2 kan.. takyah la tercari2 link kan... [nih org malas nih kannnn]

tapi dengar2nya bulan januari thn depan perkhidmatan shout box free akan dibatalkan.. kalu nak teruskan kena bayar pulak... mungkin mama akan mengucapkan gud bye je la kannn.. mana ada modal nak byr2 nih.. hhheee.. sian kannn.. syg kat shout box free itu.. T_____T

mama abadikan pic last shout box mama yg mungkin akan diambik balik... syg kamu tau... kih..kih..




dah kompon kena say bye-bye dah eks....


Mungkin kena cari widget lain bg mengantikan shoutbox nih kann.. banyak jasa dia tau... hhheee


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


 Sampai jumpa lagi... 



 ****************************

2 comments:

Munnafendy said...

heee..lain org lain citarasa kan kak...sy xde pakai shoutmix ni..bila kena bayar, xde la kesan sgt =)

pena rozie said...

Dah tukar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...