Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, December 15, 2011

Pangkah itu orang..!!!




Salam pembuka bicara..^_^

Ye.. sy masih mengigil dan rasa terpinga2...

Kawan2 nak tau kenape..?? mula2 taknak cite pasal nih cam aibkan diri... hhhhhaaa... tp fikir2 balik.. boleh buat peringatan pulak pada yg lain.. atau buat org yg buat mama jadi 'giler' sekejap tadi...

Pagi tadi.. parking 'reserved' yg komponi ai kasi utk keta ai dimasuki org.. dan keta tuh tak dikenali no pletnya bg mama... tp selalunya kawan2 akan ckp dulu kalu nak park kat tmpt mama... tau la tmpt tuh stategik utk parking psl dpn dia kedai makan.. boleh kenyangkan perut sambil2 cuci mata kannn...
Tapi silapnya parking tempat org sure la kena block dan dihon oleh tuan empunya parking.. betul tak..??
Tau ke tak tau sure uols alert kan kalu ada keta dok hon panjang kannnn.. lagi2 ulang kali kannnn... so sengal je pepagi nak honnnnnnnn org kannn.. sebenarnya ai dah lambat dah tau.. kalu parking kul 7 ke, 8 ke... xde nak mareh pun.. T________T

Nak dijadikan cite office mate pun ada masa tuh.. so dia lak sibuk suruh honnn many more.. sambil2 dia lambai2 kat parking guard.. parking guard punya solution is easy.. suruh ai parking kat parking visitor yg jaraknya jauh dr office mama... adehai.. giler ke apa.. dah la org bayar mahal2 parking yg mmg dekat ngan office lastly kena mengalah ngan sapa2 tah yg suka2 hati parking tmpt 'reserved' ai... cam stupido tuh la.. nak2 dia pun malas nak clamp keta tuh.. just habis gitu je.. geram je nak ckp.. 'ok ai parking jauh and u pay me rm50 with it for clamping car pay..boles???' sengal je...

Lama gak ai dok honnnnnnn... n lastly dlm bingai lady yg dtg tanya.. mengapa..?? u parking salah n buat bodoh tanya nape.. sengal je.. somemore reverse ok... tolon la.. gamaknya td dia kenyang2 kan je perot dia br dtg tanya kenape dok kerumun keta dia.... pleaseeeeeee... so sengal.. because of u.. my mood are allready sway and make me hoooottttt... so sakit hati... tp masa tgk dia tuh.. dia pakai baju kebaya pendek sestail like me.. ai boleh coollllll... aduhai.. nasib baik kau minta maaf.. n hopely faham maksub reserved parking ye cik kak... binggo kepala mama tadi sekejap.. dah la lapar.. org lak senang2 je kenyang kann...
aku lak kenyang ngan perasaaann sakit hati... boles... mana la pahala banyak3 nih.. dah terbang ke..??

but masa parking tuh.. masa nak kuar dr keta tuh.. terbit perasaan malu lak.. tau kan td dah honnnnn panjang kannn.. sure la org dlm kedai mkn tu nak tgk sapa perem yg dok honnnn panjang tuh kannnn.. aduhai.. tu la kann.. suka nak ngamuk2 pastu malu... aduhaiiiii... malu seh... malu seh...


Nih mama google dan tepek stail kebaya mama pakai arini.. cumil tau..  hhhhaaaaaaaaa.... [mood kenyang dahh]




cumil tak... keh..keh...




!



!




!



and last but not least...

tuan blog yg soooo hhhhooooottttt today..


please say hot!!!




pangkah itu org... hhhaaaa


**Sy tau.. sy cumil masa marah... awww


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

7 comments:

maya amir said...

palinglaa tak suke bile org amek parking kite, padahal dah reserved kan..isk..isk..isk..

mama maman said...

Maya: sapa2 pun sakit hati kann.. lagi2 la ari2 cam mintak sedekah suruh org parking kuar dr parking sendiri.. aduhai.. ada gak yg berlagak langsung buat bodo je.. kebanyakannya bangsa sendiri.. rendah sungguh mentaliti bangsa sendiri.. aduhai..

Qhaifa Nur said...

takkan mereka2 tak faham kot...
malas nak gaduh2..

mama maman said...

Qhaifa : tu la kann.. kita lak malu sendiri psl dok keja honnn je.. hhhhaaaa..

wan habibah said...

marah2 pon masih lawa... :P

mama maman said...

Wan : u should see time ai marah.. hhhaaa.. kalah lagi angry bird tau.. hhhaaa.. cuba tanya maman.. kih..kih...

eelobor said...

emm.. jangan marah2 ek. nanti cepat kedut itu muka. lagi bertambah asam.... huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...