Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, April 27, 2011

Mama Yana nak masuk Bloglist Bangku Kosong

السلام عليکم

Yes... ada peluang terbuka luas... apa lagi.. cepat2 rebut la peluang itu.. kan.... Sebetulnya mmg Bangku Kosong ni memang ada dalam bloglist mama yana... selalunya jika mama yana dah terjah blog kawan2... mama yana akan masukkan dalam bloglist mama yana.... memang suka macam tuh... hhheee.... so sekarang beliau nak refesh bloglist blog dia yg fames tuh... so mama yana teringin la nak join dalam bloglist beliau... nak2 boleh up mama yana punya trafik kan.... mana tau... so ni bukti yg Bangku Kosong adalah betul2 ada dalam bloglist mama yana... nih mama yana tepekkan buktinya.....


ok... jadi bagi kekawan nak join bloglist Bangku Kosong nih... cepat2... sebelum tengah malam nih ye.... jom kawan2... mana tau nanti trafik kita naik mencanak2.... hhheee.....


PS: sesekali cuba apa salahnya kan..... lagipun susah nak masuk bloglist org dah fames dan otai nih....:)





 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

9 comments:

Citarasa Rinduan said...

mamayana--
ayu lama follow blog dia...dah ada dalma bloglist ayu pun..
dan suka masuk.. tapi malu nak tinggal komen.. kecuali yang okey2.. hahhahah

solo molo said...

singgah dari blog Bangku Kosong...
jom join ramai-ramai...



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bangku-kosong-saya-tak-tipu.html

eelobor said...

oooo....nak masuk gak lah. mana tau buleh jd pemes cam mama yana nih.

pening la ngan nama awak. sekejap nama mama yana, sekejap nama mama maman. kedua2 tuh nama anak ker? sepasang eh? sorang laki sorang pompuan? huhuhuhuhu

maya amir said...

wahhh lps ni boleh masyukkk....hehehe:)

mama maman said...

Ayu: selama nih mmg follow cuma tak masuk dlm bloglist dia arr... hhheee... skrg nih ada peluang.. apa lg try la kan... sesaja suka2...:)

mama maman said...

Salam kenal solo molo... amboi solo ke nih..??? keh..keh...

mama maman said...

Eelobor: mana la mama yana nih fames... br nak bertatih2 nih arr...

maman tuh nama anak dan yana tuh nama panggilan utk sy.. tah.. mana2 suka la nak panggil... jgn tukar nama org lain dah... hhheee..

mama maman said...

Maya: nak gak merasa masyuk.. keh..keh... tak salah kan... keh..keh....

Cute MuM said...

dtg singgah dari blog bangku kosong..
jemput singgah ke blog cute mum..
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...