Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 19, 2011

Men vs Women purchasing Criteria...

السلام عليکم






sumber: email.

P/s: betul ke..??? sikit sebanyak... lebih kurang... betul la sikit2 kan... sipi2..... tp bergantung pada kemampuan memasing la.... tak mampu dan tak pernah bermimpi nak dapat prada... ahaks...



♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



4 comments:

mama iris said...

hahaha....perempuan punya pokok tu sikit punya rendang dan kembang....yg lelaki nya ala2 straight je.....nampak sgt masa yg diambil utk membeli pon perempuan lg lagi lama......hehehhehhee......

mama maman said...

tu blm lagi letak dan cr kat kedai lain.. pastu dok teringat kat benda tuh dan decide utk pusing balik... hhhaaa...

eelobor said...

org kurang duit cm saya nie, pikir panjang gak

mama maman said...

keh..keh... pasal kurang dt la yg dok pusing2 kedai 4-5 kali... hhhaaa... tu yg lambat nak decide beli ke tak.. kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...