Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, April 9, 2011

Yang Tersembunyi Dalam hati

السلام عليکم

Rindukan teman2 lama...
Rindukan keremajaan yg lama hilang...
Rindu kasih sayang keluarga...
Rindukan kampung halaman....
Rindukan maman....
Rindukan gelak tawa yg menghiburkan...
Rindukan gurau senda....
Rindukan senyuman manis....

Rindukan........ Rindukan.....
berbagai rindu ada dalam hati....

Tapi redha dan pasrah.....




 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

4 comments:

eelobor said...

betul tuh mama maman, kekadang saya pun ada gak terpikir kawan2 lama. macam mana la nak contact mereka2 semua. ada sesetengah tuh saya berjaya dapat no fon & jumpa. apa yang paling saya dok fikir adalah kawan2 lama kita yang selalu dok buat kita happy & gembira ketika bersamanya. tetapi kenangan itu sudah berlalu.....

Citarasa Rinduan said...

mamayana--
sekarang nie ayu dah nak larikan semua kerinduan era dahulu,..

so nak rindu..kawan2 blogger jer.hehehehhe

mama maman said...

eelobor: kekadang rindu sesangat... tp bila depa2 ajak jumpa terfikir.... mampukah aku terus tersenyum.... terus tak jadi... ahaks... rindu je la yg mampu... pendam dlm hati je....

Ayu: kekadang sy pun sama... nak lupakan kerinduan dulu2... tp payah sungguh....

rindu kat blogger2 yg happening...?? of course la kan... kemaruk berblogger dah nih... hhhaaa...

kakcik said...

rindu adalah lumrah bagi kita yang bernama manusia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...