Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 26, 2011

Kenangan itu terindah dalam memoriku

السلام عليکم

Sungguh rajin kan mereka.... layan pic nih buat teringat zaman2 dulu2.... dulu sambil2 belek2 buku boleh sambil2 cuci mata... ramai couple wei cari masa terluang utk berjumpa... hhheee...

The Hardest Working University Students








Sumber: Sini

PS: dulu2 masa belajar... penah gak tido dalam library.... keh..keh.... pastu sedar2 ada note... malu ahhh....
nak tau note ape..??? keh..keh.... rahsia... hhhaaa... yg pastinya yg sweet2 aje.... tak sesuai i tau... suka tido dalam library... tu yg jadi gini je... kuli org... gamaknya jika dulu rajin cam depa2 semua... sure dah jadi pensyarah dah.... sekarang hanya jadi Cikgu Suliano utk maman je la....

Notakaki: buat pelajar2 semua... ambil contoh yg baik je ye.... rajin2 timba ilmu... bila keluar dan tibanya waktu bekerja... kamu akan tau nikmatnya masa belajar dulu....

♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

6 comments:

maya amir said...

taks uke gi library.. senyap sunyi mmg bikin ngantuk..hehe..dah laa suara i takleh control..pitching 10..haha

mama maman said...

Maya.. dulu pun pasal kena ajak dek teman2 je.. kalu sendiri susah gak.. hhhaaa...

ps: dulu suara ckp cam dengar tak dengar je... ayu sungguh...
skrg... mengaum cam rimau you... ahaks.. berkat ada teruna sorang kat umah... keh..keh...:)

ieda said...

uishh pic last tuu cam kena tembakk je semuanya ekekek cara landing cam kena dush2 .. ekekke :)

mcm2 hal kan .. palings edih yg melepek kat kerusi tuu aduhhhh :))

mama maman said...

Ieda: mmg letih tahan gaban dah tuh... rajin sungguh kan.. jarang nak jumpa camni dr kalangan kita nih....:)

eelobor said...

saya tiada kenangan indah...... terpadam

mama maman said...

takkan takde... kita bukan cam komputer... sekali rosak kena virus terus ilang memory.. kena restore memory baru... hhhaaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...