Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, April 2, 2011

Langgar pantang

السلام عليکم

Hari jumaat (semalam punya cite) mama yana langgar pantang.... ni pasal kekawan la... kawan office dah lama dah berdenggung ajak temankan dia ke waresale... mmg pantang mama la nih.... mama tak larat nak berhimpit2 dan berdiri lelama tempat sempit...... tp dah dok ajak2 gak pergi la jugak... kesian lak nak biar dia gi sorang kan..... dah tu terlanggar pantang la... dia beli satu dua barang je... yg meneman nih yg parah..... sungguh kureng asam ini org... terbang RM i tau.... hhhaaaa... layankan barang yg hasil terlanggar pantang... ni dia.... semua ada....




*layan plastik dulu.... hhhaaa....


*baju dodo maman


*semua ada....

*utk papa pun ada.....



Mama sempat belek je barangan loreal... tak sempat nak beli... masa dah lewat plus kami tak makan lagi... cepat2 cabut dan cari jalan pulang.... sesat gak nak balik tu... last2 makan kat ikan bakar fend je... jejauh sampai ke SS2... akhirnya kami lunch berhampiran kat ngan office je... hhhaaa....






♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

2 comments:

eelobor said...

duit banyak....apa sangat nak di kisahkan. yer tak?

mama maman said...

hhhaaa.. so entry ni kito bakor je le... tak sesuai yo..???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...