Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, June 14, 2011

Biarkan Ianya bercerita....

السلام عليکم

Cite hari minggu lepas... cari2 pasal...

bdk tuh buat perangai

tgk tuh... merajuk konon..

hhaaahhaaa... susah2 mama je berpoyo ambik gambar... *cun jugak kannnn...


Ps: hadiah berday for me... ke 3series yg ke tiga... hhhhaaaa..
terima kasih kepada papa dan maman....:)
bila mama ilang... mereka berdua sanggup mencari mama...
maman dah buktikan sayang nyer dia kat mama ngan.. hhuuuhhuuuaaa...

Notakaki: lain kali kalu shopping.. ikut je montot mereka berdua.. kalu tak berulang balik peristiwa itu... gerun ooo... nak tipon pun takde....tipon ngan maman... dia dok main games kat phone mama..


 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

6 comments:

Kakzakie said...

Mesti ada yg dia hendak tak dpat jadi macam tu. Kesiannya...

mama maman said...

Kakzakie: tuh pasal kejutkan dia pagi2... kononnya dia malas nak bangun pagi la tuh...hhheee

Che Mid said...

Salam, anak baru sorang.. tentu boleh tarik harga tinggi-tinggi he he

mama maman said...

Che Mid: salam...anak sorang pun... bukan blh tarik harga pun... mcm2 hutang nih... hheee..

ariana's said...

Happy besday ye Mama Maman.moga kekal awet muda..:)
Wah..dpt hadiah perfume ye..:)

mama maman said...

Ariana: mekasih... awet sgt kaannn.. hheee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...