Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, June 6, 2011

Senin Blues

السلام عليکم

Apa khabar semua... sihat tak..???
kita disini dah tak tau nak ckp sihat atau tak... hhheee... dua2..

Pagi tadi mmg sengaja kuar lambat.. pastu menyingah kat umah jiran jap...
sempat lagi ye bergossip dipagi hari... hhheeee..

Masuk office dan buat keja... momentum keja dah ok sikit...
tp momentum berblog kureng lak....
tak tau nak setart camna hari nih....

nak bercite pasal cuti2 malaysia pun takleh pasal gambar blom upload dr kamera lagi...
banyak gambar tau uols... kena pilih2 dulu kan...:)
gambar org gi honeymoon kena tapis tau... banyak yg luar dr biasa ye... hhhhhaaa

apa-apa pun ... layan pic nih dulu ye...hhheeee...


kami bertiga...



♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



10 comments:

miloais said...

iols pun monday blues
punyalah malas nak start keja dan nak apdet blog! :nangis:

mama maman said...

kan... semuanya pakat2 kena sawan malas nih kann... hhheee..

Kakzakie said...

Maman... apa mama dan papa maman buat tu? Maman kacau daun ke?...

mama maman said...

kakzakie: mana ada buat apa2... papa dok sibuk godek tmpt letak tipon... hheee.. dpt kat mama terus jahanam... ganas sungguh...

boring2 ambik pic dulu... hhheee

msredcheesecake said...

NI MESTI DALAM MODE WEEKEND NI...HHEEE

mama maman said...

mmg betul... plus keja menimbun2 nih...hhhheee

cheqna said...

cheqna plak baru sempat nak berjalan2 ni..sibuk..=)

eynda said...

Wahhhh baju sedondon satu kaler hihi...

mama maman said...

cheqna: kita pun busy gak... tak terkejar dah nih...hhhuuu

mama maman said...

eynda: keh..keh... kami nih sama2 mengikut... maklum la 3 serangkai... hhheee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...