Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, June 20, 2011

Sambutan Hari Bapa Kami

السلام عليکم

Hari minggu yg sendu buat mama... mood takde nak berjalan2... papa ckp MIL dan SIL ajak gi nilai.. ajak melilau tgk kain buat raya... mama taknak gi... takrasa nak kuar dan rasa badan penat sgt... so papa dan maman je layan rombongan cikkiah ke nilai... hhheee...

Balik2 je dari nilai... pas dia dodo merehatkan diri... mama ajak gi kedai potong kaki sluar [hadiah berday ari tuh] pas je settle potong kaki sluar... tup-tup papa bawa gi pameran keta modified lak....minat dia la nih... layannnzzz je kaaannnn.... hari bapa... hhhheee...


minat nmpk... hhheee




ni fav papa... keta dia biasa je... tp sound dia... cam luruh jantung tau... hhhuuu...

ni pun menarik bg maman

ni keta fav papa... biasa je dr luar...


aik.... minat ye...


♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

 

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat hari bapa untuk papa maman...

en zalie dahulu minat pelbagai aksesori kereta..
kalau dia kemana2 pasti mata2 akan melihat dan memandang

sound audionya, aksesori.. ekzos..semuanya di deco.. harga kereta kalau harga aksesori..
tu dulu....
hehhehe

mama maman said...

ayu: papa minat giler la kalu psl sound keta nih.. keta dia dah buat gak tp takde power mana... hhheee.. budjet kecik je kann...

eiela said...

menakutkan jugak ye tengok aksesori kereta tuh, confirm sakit jantung dibuatnya.

Latest Entri :
Berjaya Menahan Nafsu & Selamat Hari Bapa

mama maman said...

eiela: mmg ada yg mengerunkan... tp mama takde ambik gambarnya... deco dia mmg mengerunkan.. pelik...

tp sound diorg mmg boleh buat jantung kita berdenyut cepat.. hhhuuu..

zaidah said...

minat gila betul papa ngan keta...ade jugak tengok kat tv tentang aksesori keta nie...memang ekstrem...

mama maman said...

zaidah: kalu disuruh pilih antara gadjet keta ngan makan... gamaknya dia pilih lagi gadget keta... sanggup berikat perut utk buat makeup keta... hhhuuu.. nasib la kann...

eelobor said...

yup....berkongsi hobby ngan suami juga hadiah yang terbaek juga pengorbanan dari seorang isteri

mama maman said...

eelobor: dah tu minat dia kann.. dr minat arah lain... bahaya lak kan..

kakcik said...

Harga untuk ubahsuai kereta tu banyak yang melebihi harga kereta itu sendiri, kan?

mama maman said...

kakcik: blh kira gitu la... minat yg high expenses nih... hheee..

makdara TERdiva said...

anak ai pun minat dgn kereta termasuklah majalah kereta..
boleh ralit tengok gambar walaupun tak tau baca.. :)

mama maman said...

maman pun sama... belek2 tgk jenis2 keta je la.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...