Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 30, 2011

Mode Marah...

السلام عليکم

Mmg marah..

mengigil menahan marah..

mengigil menahan dr berkata kasar...

mengigil tangan menahan dari hinggap ke pipi...

sedangkan dia... senyum tanpa rasa bersalah diwajahnya...

bodoh kah atau memang begitu habitnya...

aduh... dugaan ya Tuhan...

Aku takut... Aku benci bila aku marah... aku takut emosi memakan diri...

ps: syukur masih ada niat dihati utk menahan marah....

♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

6 comments:

SSulieana said...

sabar separuh dr iman...Alhamdulillah mama yana mampu lg besabar, inilah juga gunanye ada blog kan...boleh meluahkan perasaan

mama maman said...

yup.. blog nih ternyata byk sekali luahan rasa mama... tp mmg release arr... hhhuuu... mekasih kerna ambik berat ye su...:)

eelobor said...

sabar.....

mama maman said...

sabar la lagi nih... hidup lagi hamba allah tuh... hhhhaaa..

maya amir said...

kite pun kalau marah getap2 rase bibir..pastu tak tahan sgt, nangis.. adehh.. tu part paling worse laa tu..hehhe

mama maman said...

Maya: tu la dia... tak faham gak nape mama takleh tahan ngan dia nih... mungkin sebab muka dia tuh kot... cam tak bersalah je... hhhhuuu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...