Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, June 20, 2011

Tolong jangan ganggu emosi

السلام عليکم


Pernahkah anda berfikir atau terfikir...'alangkah bestnyer kalu aku dpt keja kat situ...'
dan 2-3 thn selepas tuh... anda betul2 keja kat tempat yg pernah anda harapkan..
dan sekarang baru teringat... bahawa anda pernah berfikir utk keja kat sini...

menunggu dtgnya ilham utk bertukar keja... hhheeee.. boleh gitu..

pic from google..

busy tp takde mood...
Ilmu belum penuh didada, manakan berani mencuba cari tempat lain... ahaks...

Tah bila la mama rasa akan bersedia... asyik rasa takut je... Sebenarnya malas nak jumpa perangai atau kerenah lain... sure akan jumpa macam2 org kan.... kalu kat tmpt lama nih dah masing2 tau dah peelnya...
so layankan aje la kann...



♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

8 comments:

maya amir said...

yana..saya rasa kn..smpai ke 1 tahap kite dh ade kt comfort zone pastu malas nk cr keje lain..walaupun sbnrnye xlaa comfort sgt pun kn (mcm kes sayalaa)..hehe..tp mmg mls nk cr keje lain dah..

eelobor said...

nak "bertukar" kerja baru ker?

mama maman said...

Maya: rasanya kita nih cam kembar je kan... apa sy rasa sama apa maya rasa... ahaks.. yesss... semuanya betul maya... takla besh kat sini tp cam malas nak blah... hhhuuuu... teringinkan environment br tp tak sanggup nak hadap environment itu... haru kan ini org...

mama maman said...

eelobor: yess... sometime cam org gile je kat sini... tp bila dtg warasnya... taknak la pegi.. hhhuuu... cuba ustaz baca2 sikit penyakit sy nih ustaz..??? hhhaaa..

sarah-najwan said...

bergantunglah pada kita camne kita rasa..jika rasa bahagia ditmpat lama..akak rela dok stu..hehe

mama maman said...

Tah la... jiwa kacau kot skrg nih...

eelobor said...

huhuhu....nie mesti jenis yang tak tahan lama & mudah rasa boring pastu beralih arah kan???? huhuhuhuhu

mama maman said...

eelobor: org kata.. bila bkeja dlm satu2 tmpt tuh... biar la paling lama pun 5thn.. pastu cr la keja tmpt lain... utk menambahkan pengalaman dan pengetahuan.. lagipun mengelakkan kebuhsan yg tepu di satu2 tmpt... hhhuuu...

sini sudah msk thn ke 8.. tak setia lagi ke..?? hhhaaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...