Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, June 22, 2011

List yg nak mama yana promosikan blog

السلام عليکم

Seronok gak promosi blog gini kan... u untung i pun untung... sapa yg rugi..???

Jom sama2 kenal ye insan2 terhebat nih...



Ps: bagi sapa2 yg berminat nak menambah koleksi bilangan diatas.. boleh aje... asalkan dipastekan linknya... itu pun bg memudahkan keja mama... hhheee... sapa2 yg mama dah ada link tuh blh aje ye cheqna... hhheee.. lagipun takde berjuta pun yg masuk dlog mama nih utk dipromosikan... hhheee...


    ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥


    14 comments:

    eelobor said...

    camner blog i leh tercicir nih?

    mama maman said...

    ade... hhheee...:)

    Fad said...

    xsmpt join yg ini..huhu..hai..slmt berkenalan..follow u...:):)

    Nia said...

    ini nak promote macam mana ye mama yana?

    mama maman said...

    Hai Fad dan Nia....:) mekasih sudi jengah dan follow blog nih.... Follow forever tau.. hhheee

    mama maman said...

    Nia: promosi kat blog agar kawan2 sudi jengah dan baca entry merapu mama yana nih... hhheee..

    promote la kononnya blog nih besh... [hhhhaaaa... besh ke..???]

    well, Nia cuba belek2 blog mama yana nih... andainya bagus ckp la bagus... kalu kureng tuh.. bg la idea utk lebih bagus... hhheeee...

    aduh.. cam dpt idea lak nak buat entry nih... hhhaaaa...

    Kakzakie said...

    Kakak tak famous lagi malu sebab tak rajin buat N3...

    mama maman said...

    kakzakie: famous tau akak ni... pasal akak rajin blogwalking dan mengomen... kalu bg saya.. sy suka pasal rasa cam dihargai bila entry tuh ada yg menbaca dan mengomen...:)

    miloais said...

    nokk... promosi utk apa ni???

    iols blur plak ni...

    jap.. iols letak link
    [walopon tak paham]

    http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/

    ;P

    mama maman said...

    Keh..keh... ai pun comfuse bila ramai yg tanya... hhheee... ai ingat arr.. dr ai takde idea nak taip entry so baik tolon buat entry promote blog2 yg sudi dtg blog mama.... hhhheeee... ok ke..???

    eelobor said...

    huhuhu...thanx sebab tlg promote blog saya yer. nanti kita kasi upah ek....

    pRiNCe said...

    mamayana : thnx ye..:)

    mama maman said...

    prince: sama2..:)

    mama maman said...

    Eelobor: jgn lupa lak hadiahnyer..:)

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...