Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 2, 2011

Where to go..???

السلام عليکم

Rentetan permintaan maman semalam kan... dok fikir2 nak gi mana.... dok belek2 budjet... ni lak time cuti sekolah... sure mahal kan nak sewa hotel ke apa ke kan.... ada sebarang cadangan tak kawan2...??

Hmm.... stress gak nak fikir nih.... nih mama senaraikan apa yg ada dlm kepala mama skrg....

~ kalu ke bukit tinggi ok ke..??? jauh tak..?? nak kena menapak jauh ke..?? tp papa kata situ jauh nak kena jalan.. betul ke...hhheee... i kan takleh nak jalan jauh2... sakit kaki...

~ Untie maman dengar2nye nak ke pangkor... mahal tak skrg hotel dia... kalu pergi tak booking dulu blh ke...??? tp mcm tak best lak.... kacau daun org kan... hhheeee... org tak ajak kita terhegeh2 nak mengikut... hhhuuuu...

~ Kalu gi cherating ok kot... tp takut lak hotel ke chalet dia penuh... kan ramai yg gi cuti....

~ balik kelate..??? hheee... br je balik.... nnt nak balik lagi raya nnt... karang org ckp i ni queen control... asyik balik kg dia je kan.... hhhhhaaa... dah kg papa kat sini je... kg i la baru betul kg kannn...

~ zero dah... nak gi ke langkawi pun cam bidang terjun sgt kan... bukan ada modal besar pun.... ni pun sebab kesian kan budak nih... minta balik kg.... hhhuuuu....






 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥




 

3 comments:

wahida said...

dear, pegi je la Melaka Wonderland, anak2 mesti suka...

mama maman said...

melaka wonderland dah gi awl thn ari tuh...hhhmmmm... mmg maman suka pun... tq wahida...:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

PD pun best gakkk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...