Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, June 22, 2011

WW for 22 jun 2011

السلام عليکم
sempena hari bapa yg belum habis nih... layanzzzz


Ps: harap2 papa tak marah i tempek pic nih... hhheee... macho u...keh..keh...


♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥


 

12 comments:

NM02 said...

ai pun suker soh hubby bawakkan hbag. nampak machooo kannnnn. hehehe

mama maman said...

NM02: hhhaaa... setuju.. macho giler kan.. awww

Citarasa Rinduan said...

sejak kawin teringin nak lihat en zalie bawa handbeg ayu.

wah!!!

Kakzakie said...

Dengki betul mama nie ye? Dah suruh org tolong bawakan dia pi snap gambar pulak :)

mama maman said...

Ayu: nak ke dia..?? hhheee.. cuba je bg.. pegang kot.. hhhee..

mama maman said...

kakzakie: hhhaaa.. takdenyer dengki... just nak suruh dia posing jap... tak layan.. tu yg dpt snap blkg je tuh... hhhaaa.. kenat eks..

chichi said...

baiknye hubby tolong bawakkan bag...bagus2..

maya amir said...

nilaa baru dikatakan lelaki sejati..heheh

mama maman said...

chichi: hhheee.. mekasih on behalf hubby ye... keh..keh.. kekadang blh je suruh dia bwkkan...

mama maman said...

Maya: harap dia tak baca komen maya.. hhhaaa... takut dia perasan lebih lak... keh..keh..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

hubby BSB kalau hbeg hitam ok gak tapi kalau color pink or bunga2 mesti dia segan sikit..hehehee

mama maman said...

BSB: kalu hbeg kita suka warna hitam, coklat atau warna yg senang match ngan sebarang baju... hheeee... tp hitam la plg kita suka... senang... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...