Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 2, 2011

Lelaki Berwajah Angkuh Lebih Menarik?

السلام عليکم


Kepala sedikit mendongak, bibir tak menyunggingkan senyum, membuat wajah lelaki lebih menarik

Setiap orang pasti menyukai wajah yang ramah, yang ditandai dengan senyum atau rasa antusias. Menatap wajah ramah dan bahagia seperti itu jelas membuat kita merasa dekat, merasa diterima.

Namun, alam bawah sadar kita mungkin sering berkehendak lain. Dalam suatu penelitian yang dilakukan University of British Columbia, terlihat bahwa perempuan lebih menyukai lelaki yang tidak bahagia atau tidak tersenyum, dari kesan pertama.

sambungan di SINI.

Notakaki: Rasanya pilihan senantiasa berubah2.... suka yg manis di wajah dan elok budi bicara.. tp kekadang semuanya boleh diubahsuai kan... maklum la.. demi memikat pujaan hati atau dara idaman semalaya... hhhaaa...


♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

11 comments:

msredcheesecake said...

msred suka lelaki yg takde facial hair...hensem jer...hheeee

Kakzakie said...

Sanggup buat apa saja demi utk memikat si jantung hati. Hahaha....

Kakzakie said...

Kakak datang lagi.

Lama tak namapak maman. Rindu jugalah nak tengok keletah dia.

cheqna said...

x suka lelaki yang ada rupa tapi berlagak tak kene tempat...
tak suka lelaki yang mulut manis tapi kosong....

mama maman said...

Msred: masa ada pilihan dulu2... mama suka yg manis senyumannya... hhheee... tp bila matang sikit... suka jika ada manis+ilmu... berubah2 eks...

mama maman said...

kakzakie: mmg akan ada ubahsuai kan... hhheee... lama2 terkeluar la identiti sebenar.... hhheeee...

PS: sy ngah mengolah kesah maman nih... sat lagi sy publish ye... hhheee...

mama maman said...

cheqna: kalu rupa ensem tp busuk perangai... sesiapa pun tak suka kecuali punya peel yg sama...hhheee..

kekadang rupa boleh memonopoli perhatian... tp bila dah selalu berdiskusi.. br tau yg digebangkan kosong semata2... suka yg ada ilmu... tp zaman skrg... susah sungguh nak jumpa yg baik dr dlm kan....

NM02 said...

suker lelaki berjambang

mama maman said...

NM02: kita tak suka yg ada bulu2 nih... hatta bulu dada... awww... geli mak tau...

eelobor said...

emmm...nak kena ejah muka buat2 angkuh jugak ler nie. hahahahha

mama maman said...

ejah jgn tak ejah... ada lagi kouta ya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...