Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 16, 2011

Tidur sebelah ........

السلام عليکم


Baca entry NI teringat lak cite semalam...

Semalam mama dan papa memasing balik lambat... papa ngan meeting tak sudah dia... mama ngan keja tak habis mama.... kami makan malam kat luar je la... tak sempat dah nak masak ye dak [alasan sokmo]...
balik pun dah lewat... berrempit  berkejar ambik maman... bersms kami berdua... nak tau sapa yg kena... hhheee... kena ambik maman... [tu pun nak cari hal kan] last2 mama yg kat depan.. so mama la je la ambik mama...

sampai2 kat muka pintu... papa terus ajak kuar makan... tak sempat2 nak mandi manda dah...lapar sungguh papa...

balik makan.. ada keta lepak kat tmpt parking... suspicios gak.. parking je tmpt lain... tgk2 keta td wat u-turn kat depan keta kami... tiba2 dia hon... rupa2nyer... ngan simbahan lampu keta dia.. nmpk seorg hamba allah ni... tidur disebelah..... teng..teng..


suspen ok....


tido sebelah....


betul2...


sebelah...




Pic dr google... mamat nih bukan suspek utama dlm ini entry ye.... hhheee...



sebelah motor dia... gamaknya kena halau ngan binik gamaknya...

mama ckp la ngan papa... papa ckp.. abis nak buat apa... lantak dia arrr..kot2 tak betul... hhhiiiissshhh

la... sian.. tidur tanpa alas tau... mmg tidur atas tar tuh... salute tuh la ngan mamat tuh...

tak sure mabuk atau apa.. tapi mmg pelik ok... betul2 tido macam nak peluk motor tuh...

Pagi tadi masa nak dtg keja... usha gak tmpt dia tido.. mmg motor dan mamat tuh dah takdak... dah gi keja kot.. kann...

suspen tak kawan2... hhheeee... daaa...

ps: jgn jadikan cite ini menyelubungi anda... hhhaaaa... kita tak tau tau... kita taknak tanggungjawab tau... hhhhaaa...

HB YANA ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

 

2 comments:

Che Mid said...

Salam, Laa awat pagi tadi tak serve bekfes sekali.. cakap kt dia 'bekfes inklusif' ha ha

mama maman said...

salam.. tu dia.. bekfes xda nak serve lak.. hhhaaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...