Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 9, 2011

Pelupa tahap gaban eks...

السلام عليکم

Satu lagi masalah yg sering melanda mama yana...
perasan diri jd pelupa yg agak kronik selepas trauma eksiden 4 thn lalu.
Jadi pelupa macam2... hhhuuuu...

Ni buktinya keterlupaan mama yana... hhheee... ayat apa-apa tah... hhhaaa...


nampak tak... tgk cermin keta i tuh..


lupa tutup cermin keta...

Cerita nyer gini... selalu jika mama yana kena stayback kat office... kiranya balik lambat (malam). Jika dah malam selalu tak buka aircond keta... takde panas sgt pun kan... lagipun kat office dah sejuk dalam aircond jadinya suka drive ngan fresh air le konon... ahaks...

Takut nak buka cermin keta besar2... karang kena simpah asid tak pasal lak kann.... ramai org psiko tau sekarang.... susah pulak kannnn...

Bila dah buka cermin lupa lak nak tutup... hhhhuuu... sedar2 bila pagi lak la... bila nak gi keja.. hhhhaaa...
sebabnya belah pagi pun mama suka buka cermin gak... keh..keh...
mama yana nih takleh dok oversea tau... tak tahan sejuk...
bila nak buka cermin belah pagi tuh baru mengucap panjang... hhheee...
rupanya semalam mama lena yg panjang tanpa bersalah... kalu la ilang keta malam tuh..
menangis tak berlagu la kannn... lupa..lupa...
camna boleh lupa kan..??? still confuse disitu...
lupa nak ingat la kan.. apa la...


Notakaki: kawan2 hati2 ye... jangan jd pelupa cam mama yana..
dah tua sebelum waktu kata papa... [suka dia mengutuk kita kannn..]


 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

12 comments:

miloais said...

sib baik lupa tutup tingkap kereta
kalo terlupa cam iols dulu tu
lagi haru nokkk!
hehehehehe

mama maman said...

keh..keh... byk urat putus kita nih kan.. nasib baik tak lupa laki anak je kannn... hhhaaa

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nasib tak ada apa kan? BSB pernah tertinggal kunci moto kat moto lagi haru...

eelobor said...

Insya Allah, tak pernah lupa lagi kut.... huhuhuhu

mama maman said...

BSB: wah..wah.. mengundang pencuri je kann... bahaya wei kita nih..

mama maman said...

Eelobor: bagus la jika kuat ingatan.. kalu ada yg lupa blh sama2 ingatkkan.. betul tak..???

cheqna said...

akibat terlupa..natijahnya kete cheqna berjeruk basah..huhuhuhu

mama maman said...

cheqna: nasib baik la ari tuh tak ujan.. kot2 basah jugak kalu hujan lebat kann... hhhuuu

msredcheesecake said...

msred selalu pegi pegi dapur, pas tu lupa, kenapa msred pegi dapur ni.nak buar ape tadi?

hheee

mama maman said...

msred: kekadang selalu gak jd gitu... mungkin tiba2 stop kat ruang depan dan dodok dulu kat sofa.. selalunya kalu ada cite besh kat tv.. ralit punya ralit..
pastu bangkit ke dapur terus ilang nak ambik apa... hhhaaa..

eynda said...

Eynda banyak kali lupa kunci kete...esok tu nak guna baru perasan...kalau tak guna ntah bila nak perasan kete tak kunci iskkk... :-p

mama maman said...

kunci keta..?? blm lg takat nih.. hhhuuu.. kalu kita tinggal kunci keta mmg ilang la keta kita tuh... maklum la rumah kita apartment.. hhhaaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...