Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, February 16, 2012

Apa...??? LV..??? handbag LV...???




Salam....^_^

Tajuk entry takleh blah.. ahaks..^_^


Sapa pembaca blog mama yana ada handbag LV..?? cuba citer sini apa istimewanya LV handbag tuh... selain jenama dia yg bum..bum.. bash.. selain harga takleh blah.. mahal taktau nak kutip mana dah duit nak beli satu handbag LV takleh blah tuh.. tolon.. tolon explain ko mama hok tak paham benda pasal handbag LV nih...

Kalu antara handbag LV la kannnn... antara Guess atau Coach.. mana lagi mahal..?? hahaha.. tanya yg mahal pasal nak cari/kelebek duit nak beli handbag hok paling muroh... hahaha...

Bukan ape.. bukan reti sgt psl bag2 berjenama nih... bila ditanya harga LV nih berapa.. so boleh cite dlm ribu-ribu la..  ke boleh dpt ke bag LV dlm ratus-ratus je..?? tp nak ori la .. kalu yg siam/china tuh tak nak la kannnn...

Camne la nak tgk yg benda tuh benar2 ori eks..?? kawan ckp kat jahitan dan dia punya aksesori.. tp yg benar2 ori pun tak kenal camne la nak kenal yg fake eks.. hahahaha...

sebab tanya nih..??

Sebab ada org janji nak belikan handbag guess kat kita.. tp tak sure itu janji palsu atau janji cam 'gula-gula' je.. hahaha.. tp mama demand handbag coach.. br kelasss mak.. tp pastu terfikir.. antara dua handbag itue.. mana lagi mahal..?? hahahaha.. kot2 ai kena sikko jew...adeceh..!!


~>>>Ok la.. banyak merapu dari waras nih... hahaha.. stress wa nak hadap keja nih.. gua jadi tingtong serta merta.. dan pagi td terdengar lagu besh.. dr axendra stan.. mr saxobeat... lega sikit bila layan lagu kuat2 smbil drive merempit... cuma tak besh bila kita laju ade je nak menyelit... apa tak nampak ke savvy itam nih laju tahan gaban nih... aduhai.. sungguh sengai wlpun bw keta nak2 mahal dr mama.. guna skill beli apa..??






Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

10 comments:

diana said...

ori ke ciplak ke yang penting free..
ekekeekek

YaYaNsMuM said...

hehe...mesti la Coach lagi mahal compare to Guess, dear..bestnye ader org nak bagi present...kelassss kau Mariaaa...hehehe

mama maman said...

hahaha... br tau keh..keh.. mama nih selalu blur tau psl benda2 nih... kih..kih..

ala bkn sapa2 pun.. papa maman la kunun2nyer dok janji.. tp selalunya janji manismu je la... hahahaha... mama skadar berangan je nih..:)

mama maman said...

hahaha... betul..betul.. kannnn..

ok pasnih ai buat bodo je kalu bkn ori pun kannn.. ai pun tak reti pun nak tgk ori ke tak.. hahahaha..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BSB suka coach...tapi mahe bebenor..

Kakzakie said...

Kalau kakak org nak bagi tak nak tanya lagi dah janji dapat...

mama maman said...

hehehe.. mahal kannn.. aduhai..:)

mama maman said...

tu la kannn... org nak kasi diam2 sudah.. hahaha.. masalah org perem gini la kannn.. tp yg 'dpt' tuh yg susah nak kata... jarang la 'dpt' betul2 cam dijanjikann.. hahaha.. sabar je la.. nak redha dah nih..:)

kakchik@ella said...

KC tau LV KC tu ori sbb dibeli dioversea. Hihihi.

mama maman said...

luck for u.. hahaha..

ni pun konon2 nak beli kat oversea gak tp dun know oversea mana... kot2 siam mari.. hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...