Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 14, 2012

Blogwalking Besh..!!!!

Salam.....^_*

Yes.. pagi tadi mmg sayu hati.. tp insyaallah.. sy kuat.. hahahaha..

Mmg malas nak ambik pot lama2.. nnt tak awet muda.. ai gak yg tua kertu.. kannnnn..:)

hari ni.. banyak yg buat hati dan kepala bergundah...dah nak menitis air mata dah.. tp..mama tepis dan hasilnya...hanya peluh yg menitis.. yeah..yeah...


Banyak keja tp banyak gak ruang nak menebeng kat ruang blog kekawan... :)
kalu ada yg sempat mama say hai-hai tuh kira untung la hari nih.. kih..kih.. #pengsan ambo... hahaha

Mekasih buat teman2 yg sudi cool downkan mama... really appreciate it... sayang korang... Muah...muah...
hug sikit... kih..kih... but sori ai belum mandi lagi ptg nih.. ala.... ai nih berpeluh manis tau.. kih..kih...


Jika ada yg perasan kannnn... bloglist dah bertukar.. dan ada blogwalking besh.. hahaha.. sapa2 nak blog korang ada tertepek situ makanya sila la... jgn segan2 bg link blog korang... but make sure korang update blog.. nnt mama delete nnt.. hahaha.. mama nakkan blog2 yg asyik berupdate tau... maklum la ai nih nak je baca entry besh2 korang.. :)

~>pening2 pun happy pasal ada yg sayang... sayang kannnn kat kite nih kannnnn..:)




Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

10 comments:

hajar said...

almost everyday singgah kat sini... :)

mama maman said...

hajar cumil...#gitu kannn...:)

nnt mama check and update eks blog awk... jika takde ai mskkan eee... hehehe..

anyway thanks dear... #ai dah feeling glamer dah nih... hahahaha..

diana said...

blog saya ada tak??
heheh

mama maman said...

ada...ada.. hehehe..:)

wan habibah said...

jgn lupa blog saya.. heheheh

mama maman said...

hehe.. dah masuk dah dlm list... keep update blog tau..:)

azieazah said...

Terimakasih MAMA YANA. All the best!

Bitt (double IS) said...

jgn tinggalkan dakuu...akekkekeke alaaa tapi skang dpt balas blogwalking waktu seawal2 pagi laaaaa :)

mama maman said...

Hehe... sama2..:) dan mekasih jugak kak azie kerana sokong blog mama yg picisan nih..:)

mama maman said...

aduhai.. nnt mama mskkan ye..;)

sian bitt.. busy berbenor ye..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...