Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 24, 2012

Baju kontroversi

Salam...^__^

Hari nih.. masuk office dengan perasaan biasa-biasa aje.. #Tipu.. sebenarnya agak gusar psl keja banyak lagi tak siap.. hehehe.. tp nak buat macam mana kannn.. terlalu banyak gangguan dr projek2 lain.. semuanyer nak urgent... plus lak ngan ai nih buat keja lemb.. #Akui.. sebab sakit hati jika org lain ckp.. hahaha.. tp itu pun psl ai kena buat keja lain dr sepatutnya.. so ai slow la sikit.. nak belajar katakannnn..

ok.. pagi2 masuk office.. cr tmpt nak caj tipon bb.. pedulik sapa punya plak yg free.. ai main taruh saje... hahaha.. gangster tak kita.. biasa.. hahaha..

tiba2...

A : kau hari nih pakai baju baru eks..??

Me : mana ada.. baju lama.. tak pernah pakai kat office je..

A : ye la tuh.. kot2 baju baru beli sempena dpt bonus aritu.. beli masa sale aritu kannn..

Me dlm hati... ~mana dia tau.. hahahaha..

ok.. perihatin kann budak office mama kannnn... aduhai.. laki org.. hahaha.. minta2 dia pun prihatin lebih pada binik dia.. prihatin kat ai apa faedahnyer.. bukan dpt ape pun kannnn.. hehehe..


Ni buat baik nih mesti nak minta ai siapkan jugak keja yg terbantut semalam nih.. hahaha.. ingat nak buat bodo je.. kih..kih... boleh..??? takleh la kannnn.. kata nak cr rezeki halal..

sudah... buat keja ye uols.. moga2 hari jumaat ini beroleh keberkatan buat semua..:)





baju kotroversi.. hahaha



~> Blog pun tukar baju sudah... cute tak..?? hehehe

Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

ecehhhhhhhhhhhhhhh!!
lawanya mama yana pagi jumaat...
blog pun cantik

sue zainun said...

cantikkkk :)

Qhaifa Nur said...

suka..suka

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

as-salam mama maman,

pes time menjejakkan jari ke blog mama ni


duhh..prihatin sungguh opismet lelaki tuh ya..kalau somi i,i pakai baju sama dr semalam smpi harini pon dia x perasan huahuahua

Aidah said...

Tak sangka yana ada baju kontroversi. Okeylah ada orang perasan sebab memang cantik pun. Baju baru blog ni pun cantik gak. Akak suka je...

Cho Zila said...

cantik sebabtu kontroversi..

~ yus ~ said...

tak sangka orang lelaki pun boleh perasan baju ofismate dia baru ekk? Tulah harap perubahan pada isteri sendiri dia perasan lah...

p/s: mmg rasa sedikit surprise ada orang lelaki mcm ni, sbb selalu lelaki tak peduli sgt benda2 mcm ni...huhu

~ ADANDO ~ said...

salam persahabatan di dunia Cyber...

from: adando.blogspot.com

i follow......... U...???

che mid said...

Jaga-jaga.. ada orang kata, lelaki yang dah ada bini.. tengok isteri orang lagi cantik dari isteri sendiri..

ajumohit said...

memang kan, kalau pakai baju baru ni mesti dapat dikesan oleh rakan2 opis ni, hehehhe

diana said...

blog dah tukar baju eik..
lawa..kemas..cuma penggunaan warna untuk font tu kena hati2 sebab ada yang agak sakit mata untuk membaca..:)

munna said...

sama dgn officemate munna sangat prihatin dgn semua yg munna pakai... cuma dia perempuan ..biasalah tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...