Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 14, 2012

Sayu Hati



Salam...^_^

Pernahkah mengalami peristiwa dah janji dan plan.. Ayat mudah.. Dah booking dah la kannnnn masa emas org tu... Tiba2 bila dah smpi.. tuan empunya diri yg nak jumpa blh huhahuha gi tgk wayang sesukahati dan bg alasan 'ingatkan tak jadi'... Apa takleh tanya/sms/call jika ada 'ingat' tuh..

Mmg salah mama la kannnn.. Tak call kompomkan jadi dtg.. Maklum la kannnn skrg org bukan kira adik beradik ke apa ke.. Kena buat kompomation dah wei.. Maklum la sapa la kannnnn kita nih...

Bukan dkt2 nak gi tmpt dia.. Kita berkejar2 masa nak gi tmpt dia.. Dia blh 'ingatkan tak jadi..'

Me type memikirkan org.. Kesusahan org.. jenis suka pentingkan org dr diri sendiri... Tp ada org fikir kesusahan me..

Bengang sungguh..

Yes... Sakit hati.. Kerana dia.. Kami jdnya dinner kat kampung baru.. Dtg kl semata2 nak dinner jew ke...???  Mujur maman tak tanya balik ngan janji2 kami nak bw maman jumpa 'org tu'. Huhuhu



~~~>Byk benda yg menjadi hati berdebar kencang tp mama cuba tolak benda2 tuh hanya la cabaran hidup.. Nasib baik driver motor td (yg betul2 dah kat dpn bumper depan keta mama) dah betul2 dpt celik mata dah besar2.. Jgn salah msk jln lg.. Dan nasib baik mama tak laju dan laju tekan brek keta td.. Kalu tak abg tuh dah parking atas cermin mama dah.. Nmpk dr mata dia... dia terkejut.. Tak tau la nape dia lalok msk laluan mama td..:(



nmpk kannn... cuak mama pagi tadi... huhuhu...

Tak tau ngape... suka benar sari dua nih nak tepek pic sendiri.. adakah sudah kemaruk 'syok sendiri..'????
hahahaha..

layan kan je la weiiiii.....

:)



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

3 comments:

msredcheesecake said...

cabaran setiap hari ini sebagai penguat diri kita...jgn sampai melemahkan pulak.... be strong..

Citarasa Rinduan said...

tabah yana..

jangan rasa give up..
tang orang tu.. biarkan dia, lepas nie jgn berjanji lagi ya

maya amir said...

lembu dipegang pada tali..manusia dipegang pada janji.. betul tu yana,zaman skang, kene buat appointemnt, kene double confirmation agaknye ye..jgn susah2 hati, cheer up:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...