Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, February 26, 2012

Geleng kepala tengok entry sendiri

Salam...^__^

Kekadang jika ada masa lapang... ye la.. time hari minggu yg kosong.. mmg suka buka blog.. baca entry kekawan.. tp ye la kannn.. hari minggu jarang org update.. banyak mengutamakan urusan yg tak pernah habis.. mama kekadang ambik masa gak belek2 blog sendiri.. sendiri update sendiri baca.. pastu gelak sendiri.. geleng2 kepala... hahaha...

pasal apa..?? pasal update blog tah ape-apetah.. kannnn.. carca-marba.. warna warni konon.. hahaha..

jika baca blog org kann.. sure la jauh sgt merapu blog nih.. adakah lebih baik private kan je.. makanya mama boleh terus merapu sendiri disamping menjaga diri dari dikutuk kat org.. hahaha.. ok ke..??









Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;) 


 Sampai jumpa lagi... 


 ****************************




2 comments:

azieazah said...

Tak timbul langsung isu private tuh. Public dengan menulis etri bebas tanpa niat menyakiti hati orang, teruskan saja.

Tanpa sedar, mungkin ada entri kita yang memberikan ilmu dan tauladan kepada pembaca.

Aidah said...

Alahai kalau private tak dapatlah akak berkunjung lagi. Kadang2 kita rasa macam merapu tapi orang nampak info di situ. InsyaAllah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...