Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 10, 2012

Fesyen | Beg berkotak



Salam...^_^

Hari nih rehat panjang dan kaki melangkah pun panjang... hehehe.. Lunch jauh dari biasa sikit... dan hasil dr panjang langkahnya hari nih.. br tahu yg skrg fesyen yg IN is handbag yg berkotak... empat segi ok.. hahaha.. mmg tak tau pun selama nih.. main beli ikut berkenan dimata.. lagipun beli handbag pun dlm setahun sekali kot.. tuh pun kira dah besh sgt dah... hahaha..

Nih pasal pun mengikut adik2 manis berbelek2 handbag.. hahaha.. belek je belum beli lagi.. kira chop dulu... hahaha..

Bila tahu skit2 tuh.. balik office dan terjah kat mr Google menanyakan bag yg jadi favourite org sekarang.. hahaha.. kira nak cuci mata je la.. cuci mata tak sedar air liur meleleh2.. terliur uols.. kih..kih.. buruk perangai.. kannnnn #nih perangai mak2 budak je ye.. anak2 dara sila la bersopan santun ye.. nnt kena cut lak duit hantaran... hahaha

Tapi itu semua rumour weuls je tau.. jgn la percaya sgt.. tah betul tah idak idea weuls tentang handbag nih.. kih..kih..
















semua cun2 eks.... tp satu je mama berkenan..

berkenankan yg nih





*









*









*









*









*





lawa tak uols..??? cumil kannnnnn


semua pic mama kipnap dr SINI


Tadi rasanya banyak gak kami singgah.. hanya sekadar membelek handbag.. hahaha.. ada gak berkenan kat bonia tadi... tp takde la beli..

Ok.. nak tanya.. adakah jenama bonia nih lebih pada fesyen utk org tua2..?? hahaha.. jgn mareh ye.. just wordering je.. nape eks kaler2 play save je.. hahaha.. tah la betul ke tak sangkaan mama nih.. biasa la mama nih kan suka fikir pelik2... hahaha





Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...

****************************

2 comments:

azieazah said...

Design semua lawa. Ada rupa ada harga, kata orang. Asal sesuai dan mampu, jenama apapun tak kisaahhh...

insan_marhaen said...

teringat beg kak ros. alaaa... kak ros tu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...