Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 3, 2012

Mata sembab






Salam...^_^

Hari ni mata berat nak dodo je... mood keja tak la besh sgt tp keja jugak... hati dok merungut.. mengapa la tak mc je.. hahaha..

Next week cuti panjang... takde plan apa2.. lagipun mama je yg cuti panjang plus ambik cuti pasal takde pengasuh maman utk hari rabu... papa keja semenjang.. maklum la keja ngan org.. nasib si kuli dan anak biniknya.. hahaha..

Tertanya2 gak.. camne la nnt cuti panjang tp takde plan apa2.. nak berjalan pun takleh..org tu keja..

Korang mesti besh kan jejalan.. hehe..#bunyi cam jeles ke..?? hehehe..

bunga hiasan utk hari ini..


~>papa tegur mama.. katanya bawah mata hitam.. camne nak bagi hilang eks... dan pagi nih sembab pulak.. papa ckp cam tak cukup tidur je.. huhuhu..









Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

6 comments:

diana said...

saya pun tak jalan2..suami kerja..raya cina hari tu dah puas jalan2 dah..he...:)

kakcik said...

Kakcik tak ke mana2 pun. Duduk kat rumah diam2 je. :(

miloais milo said...

iols pun tak gini mana2 cuti ni
my kids - konpem banyak keja sekolah tu...
lagi pun - ada wedding invitation
so gi situ aje lah...

beb - cuba letak tea bag yg dah guna tu...
may be bleh ilang kot sembab kat mata tu...
lagi satu - kasik mata segar - letak hirisan timun!

Aidah said...

Kesiannya. Tak per lah. Cuti panjang ni qadha tidur ya.

wan habibah said...

kalo lebih tido pon sembab juga

ariana said...

Akak pun cuti x sama dgn hubby..kdg cuti sklh dok umh je..cuma sesekali plan lah percutian yg berkuality , baru blh g mkn angin kan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...