Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 28, 2012

Penangan Amir Ukay's

Salam...

Pepagi nih dengar radio hotFM... amir ukay's uols... hehehe.. ada yg minat tak..??? kih..kih... suara dia mmg besh kannn... nak2 lagu mendayu2.. auwww... terpikat ok..

Mama jadi minat ukay's nih pun pasal roommate me masa belajar dulu... dia mmg tahap gaban la minat.. kalu dengar lagu ukay's je takleh buat apa.. dia akan feeling layan lagu tuh smpi abis.. hehehe.. and me of coz la mengeleng2kan kepala... hhhiii..

my roomate nih smpikan boleh termimpi2 ok.. dia nak kawin kalu blh nak sebijik cam amir tuh... aduhai.. dasyat penangan amir ukay's nih kannnn... dan disebabkan dia la mama pun terlayan lagu dayu2 gitu... nak2 ngah frust kannnn... mmg menbangkitkan kenangan la pg td...

missed my roomate... really much.. skrg dia dah beranak pinak dah.. sesekali je calling2... hehehe.. tp mungkin jodoh dia kannn.. jika mama perati2kan lama2 laki dia skrg kannn.. cam ada la iras2 sikit.. jodoh kannn... sweet couple.. bercinta time belajar dan bahagia smpi skrg... me memandang dengan sayu dihati dan bahagia dengan kebahagiaan mereka... dulu mama la tukang pak pacak mrk dulu masa mrk dating... hahahaha.. memori eks..:)

ok... sambung keja ye... hahaha...


*insan2 yg pernah dekat dihati senantiasa dirindui... manisnya kenangan.. pahitnyer hempedu... eh..
buat roomate.. jgn mare yg ai cite psl u kat sini... wa rindu sama lu... hehehe
tok ma pun anakmu.. rindu..!!!





Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************




5 comments:

kakcik said...

Lagu2 Ukays dengan sentuhan Saari Amri memang pernah jadi kegilaan. :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

Dgr juga kt HotFm pg tadi... Best juga lagu2 tu. Tak pernah layan pun sblm ni.. hehehe

LYAfrina said...

LYA x minat sgt dgn amir ni.. mybe sbb lya x mbesar di zaman dia.. jd xtau sgt lagu2 dia..wak.. hari rindu samaaa roomate la ni

Kakzakie said...

Agaknya kawan yana tu bercinta dgn lelaki yg imbas muka macam penyanyi itulah sebab dia sukakan lagu penyanyi tersebut...

mama maman said...

hahaha.. kak zakie nih blh jd pak nujum... betul tuh.. dulu dia frust ngan ex dia yg sebijik cam amir.. tu yg dok cari future hubby pun sebijik camtu.. hahaha.. dan lg2 ukays nih byk berkait ngan kisah cinta dia dulu2... hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...