Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 17, 2012

Teman Baru





Salam jumaat kekawan..:)

Hari nih, mama busy byk sikit.. ahahaha.. so nak berblogwalking pun terbatas.. sori ye kawan... plus kepala pening ngan keja nih.. hahaha.. ade gitu eks..:)

Nak kenalkan 'harta' terbaru mama... hehehe..



teman terbaru

Tungku elektrik uolllsss... hehehe..

Sekarang sejak kerap balik lewat dan makanya mandi pun lambat.. plus jangkamasa berkurung dlm aircond pun bertambah berjam2... terasa sengal badan2.. bila bertungku nih terasa lega sikit.. guna yg elektrik nih senang la uols.. takyah la mengadap batu tungku yg hitam+bau yg kurang besh.. hehehe.. cepat pun cepat..


Ok la.. sambung lain kali ye.. nak hadap bos jap..:)



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

5 comments:

ajumohit said...

memang best pakai tungku ni kan mamayana, tingat dlm pantang dolu2 hehehe

Kakzakie said...

Kakak pun ada Yana... kalau sakit perut boleh guna juga.Tekan atas perut pelan-pelan sebab kan panas ok juga serba guna satu family boleh pakai...

YaYaNsMuM said...

Wahhh...bestnye...boleh la bertungku selalu...

miloais milo said...

comelnya tungku!

suri solehah said...

suri masapantang hari tupun ada jugak pakai ni..tapi gilir2 ngan batu sbb yg ni rasa macam kat permukaan je..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...