Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, February 12, 2012

Salam Hari Minggu Uols...:)




Salam....^___^

Hari nih, pagi2 buka lappy utk byr hutang2 yg patut... pastu ambik peluang yg ado utk blogwalking.. jika ada yg terasa nak tinggalkan komen tuh.. mama komen.. nih kiranya edisi berbalas kunjungan kawan2... sebab dlm 2 minggu nih, mama tak sempat nak reply any komen dari kawan2 yg sudi dtg jengah blog mama nih... agak kesibukan dan lelah sedikit... mungkin next time will be ok...:D

So jgn sedih, jgn pilu ye kawan2.. bukan tak sudi nak bertegur sapa, cuma masa memcemburui kita... ahaks..

Dan dalam fikiran mama sekarang ialah utk utk membaikpulih bloglist mama yg tak semengah nih... tah la... Ingat nak tempek blog2 yg sudi dtg blog nih je la.. sure takde la nmpk semak sgtkan.. sebab mama rasa better letak blog2 yg sudi dtg dan sudi letak blog mama dlm bloglist korang.. so kira sama2 adil eks.. pastu teratur dan kemas sikit kannnn...

So apakata.. sudikan la letakkan link kawan2 ye kat sini dan juga minta pastikan kawan2 pun letak gak la link mama nih kat blog korang... boleh dak.. ke tak besh gitu..??

Ok la.. sudi2 utarakan pendapat anda eks.. maklum la mama nih pun bukan reti sgt aturan dlm blogwalking2 nih.. hehehe.. kalu sempat mmg nak gi melawat semua blog tau.. :)






Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;) 


 Sampai jumpa lagi... 



 ****************************

3 comments:

ziana said...

Selamat Pagi Mama..Baru sudah masak ni utk MIL. Nak g kenduri jap..Tapi Panassssss oooo

ajumohit said...

Aha nmpk kemas dah blOg MAMAYANA ni, Salam ujung mggu jugak!!

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Blog MY dah LF bloglistkan .. akan cuba singgah sini sekerap mungkin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...