Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, February 22, 2012

Jodoh





Salam..

Mama jarang buka ruangan chatting kat fb...selalu offline je... tak tau kenapa atau bagaimana.. mama buka fb mengunakan lappy semalam.. tiba2 ada kwn menyapa.. rupanya lupa nak offline chatting wei.. hahaha... so layankan je.. bukan apa.. buka fb niatnya sekejap je.. tp bila dah start chatting akan jadi lama lak... hehehe

Kwn tegur dan tanya perkara biasa2 la.. keja mana... dok mana.. ada kelik kelate tak...

tiba2 dia...

kwn : sapo eks laki ko.. sama sekolah ngan kita..?? aku tak kenal la.
#Sure gosip hangat kwn2 la nih dok cite yg mama ngan papa kawin kwn sekelas.. huhuhu

aku : ala.. dia msk sek tu dulu tak lama.. dr tingkatan 1 smpi 3 je.. dia kan sekelas ngan kita..

kwn : ye ke.. tp dulu kita tingkatan 1 tak sekelas la..

aku : ye ke... dah berkarat dah nih.. lupa la..

kwn : so nih cinta zaman sekolah la nih... kannn

aku : takde la.. mana ada.. dulu tak baik pun..

kwn : tipu... tp dulu mana ada nmpk ko couple2 pun.. tiba2 kawin.. huhuhu

aku : mmg betul la..

kwn : habis camne kau jumpa dia lak..

aku : dia dtg umah bwk M psl M nak ajak aku make gulai.. pastu tukar2 no tipon.. masa tuh aku keja kl.. tuh yg tiba2 jadi baik tuh.. hehehe

kwn : tak sangka eks.. dah jodoh..

aku : tu la.. nak kata apa kann.. jodoh.


~>tu yg malas nak chatting ngan kwn2 sekolah.. sure pertanyaan yg sama.. penat nak ulang tayang cite lama.. hahaha..

~>Jodoh kawan2 lak camne pulak eks..??? hehehe




Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...

****************************

4 comments:

ariana said...

hehe..tiap org pasti ada cerita tersendiri tentang pertemuan ngan jodoh masing-masing kan..Ada yg bercinta ngan org lain tp kawin ngan org lain..mcm2 lah..kisah akak biasa je..tp segan lah plk nk cerita..dah lama sgt 24 thn yg lalu..biar lah org2 muda bercerita..hehe

Nini D.. said...

ok jgk tu satu sekolah...

teman & cik asbenn...
lain sekolah...lain negeri..lain tahun lahir...
tapi..kalo jodoh tak kemana kan :)

salam kenal dari Nini :)

miloais milo said...

ni yg malas nak layan kan???

cam iols - memang tak satu sekolah pun ngan hb
ehhh... tak satu negeri langsung pun....

so bila member sekolah tanya..
jenuh le nak cerita...
cerita sekali-dua ok lah...
ni kalo nak ulang2 berkali2... hangin gak...
keh keh keh

anisalya said...

soalan faberet. kadang2 sy pun mls nk jwb sbb husben sy kenal melalui majalah. dan saya tak suka dia tak suka sy. blh gitu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...