Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, August 28, 2013

Marigold Peel Fresh Mango

Assalamualaikum...

Ada tak sapa2 pernah menikmati air nih...???


Marigold Peel Fresh Manggo

Me belum lagi.. dan masih dalam proses mencari.. gitu

Nih semua gara2 permintaan tokma (ibu ai le tuh) yg nakkan Marigold Peel Fresh Manggo.. Nih salah satu barang kiriman beliau ketika me nak kuar beli barang dapur (masa tuh beli barang utk buka puasa- time blk raya aritu le) tp me terbeli perisa oren.. nmpk jenam Marigold Peel Fresh me sambar jew.. ambik yg botol 2liter terus... tp dia xsuka rupanya.. dia ckp yg perisa mangga je yg sedap.. adui..

Adik2 pun menyiakan kata2 tokma.. so sebelum balik ke puchong aritu me gi cari lagi tp mmg tak jumpa la.. me beli yg jenama lain tp perisa Manggo jugak.. harap2 dia suka la [kalu beli barang makan kat umah tuh jgn risau la.. kompom abis punya.. kiki.. ada budak2 {adik2 me} yg tengah membesar.. hilang sekejap jew.. tuh yg suka kaklong beli tuh.. hahaaha]

Sekarang dah cam jadi habit lak.. nampak Marigold Peel Fresh mesti meninjau perisa mangga.. ke sekarang dah tak kuar dah perisa tuh..?? atau mmg sedap sangat so semua orang sambar banyak2 perisa tuh... huhu 

bila nak dpt merasa nih..?? tolon.. tolon.. kiki (jadi masalah lak.. kahkah)










9 comments:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

tak pernah rasa lagi

makchaq said...

Entahlah la lama dah x beli mango, selalu beli epal, rasanya kat petronas pun ada jual

Norhaizan hakim said...

KZ pun suka jus jenama ni. KZ rasa semuanya sedap.

Raudzah Z said...

Kita dah rasa and best..banyak kat supermarket..yana

Umi Qi said...

Umi QI pun sama sebijik suka perisa manggu brand sama hehehhe

ZazaMyMoon said...

kebetulan smlm pegi giant ada peel fresh mango ni.. cer tengok kat giant.

ZazaMyMoon said...

kebetulan semalam pegi Giant ada Peel Fresh Mango.. cer gi tengok kat mana2 Giant berdekatan

Kesuma Angsana said...

feveret KA juga ni, !

aizamia3 said...

sedap.. lagi sedap bila ai selalu dapat free air ni.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...