Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, August 5, 2013

Dugaan di hari Isnin

Assalamualaikum...

Sesal datang kerja arini.. huhu.. bukan salah kita 100% tp kena gak la jelingan manja dr bos.. pastu cara dia ckp tuh dia tak puas hati.. camner la nak puashati jika dia pun buat bodo masa ai push dia checking my document.. nak antar ari jumaat tp dia yg buat delay.. stress di pagi ari isnin.. dah tuh bising ckp 'so suliana on long leave on weekend.. so some delay should be.. gooddie' ada org dr jerman (katanya ada pengalaman) tp takleh nak tolong buat apa dtg malaysia.. huhu..

org lain dah bercuti awal dr ai ok.. dah la bukan muslim pun.. dia yg lg lama cuti dr ai.. takde lak dia bising2.. pilih kasih atau pilih kulit.. sabar jew la..

Dah.. pepagi dok berkokok tak puashati.. kita cite lak benda2 yg mengumbirakan hati.. :)




My BE for July.. banyak gak kalu dpt nih nnt.. hehehe.. so kita HAPPY.. hahaha

Sabar jew la nak tunggu hari esok hari.. esok malam baru bertolak pulang ke kampung halaman... huhu.. Sesal tak ambik cuti awal tp sayang gak cuti kalu sekadar cuti sajer2.. kann


Selamat bekerja bg yg masih bekerja dan selamat bercuti bg yg cuti awal... :)



*Kami ambik cuti lewat sebab sayang anak sekolah.. tgk2 sekolah lak cuti awal.. huhu.. nak tukar tarikh cuti sukar so hadap jew la kannn.. *



5 comments:

Qhaifa Nur said...

dugaan sebelum raya tuh...

lieyalatif said...

**selamat hari raye aidilfitri...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

hati2 pulang ke kg yeak...

ieda immi said...

bos selalu macam tuu kan ..
kita nie mood dah lah mood raya ekeke

aduhhh tahniah dikk
banyak BE nie ! ;)

che mid said...

he he, takpelah.. anggap sekarang ni cuti sambil bekerja.. buleh gitu??

Sayangku Zie said...

selamat hari raya... ,moga raya ni bertambah cerianya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...