Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 13, 2013

Kisah blog yg menyepi

Assalamualaikum...

Orang sibuk update pasal raya kita sibuk pasal blog menyepi.. kununnnnnn.. kahkah.. nampak sgt xde idea.. huh.. sebenarnya banyak pic raya kat tab (byk tuh xbyk sgt.. yg bergegar byk dr yg elok.. kiki)

so raya2 punya cite kita kiv dulu.. kay!!



Mood mmg dah hilang sejak akhir-akhir puasa.. kunun mood beraya.. tp bersambung2 sampai la lepas raya.. kiki

Tak tau nape.. cam malas nak publishkan komen2 yg ada... maybe ada yg perasan.. skrg me jarang2 jew reply komen.. bukan xnak reply tp masa terhad sgt.. huhu.. ada masanya me tak publish komen tp me gi blogwalking kat blog korang yg datang... jgn ingat me tak terjah ok..

So utk publishkan komen tuh. biar tunggu byk2 sikit la.. [nape mood dtg begini.. sendiri xtau]


Tgk la trafik blog ini time raya aritu.. sendu.. sesendu dihari raya.. kiki.. jgn ingat raya mama sendu lak.. meriah ok.. cuma rasanya ramai kot yg bercuti utk berblog time raya nih.. line tipon dan tenet kat kg mama sungguh2 hazab.. so faham2 la yer.. almaklum kampung kita jauh dipendalaman.. :)

Nak update susah.. nak baca blog pun susah.. lg2 la seumpamanya.. kiki

So lepas raya korang pun sama2 cargas la update blog yer.. rindu nak membaca entry korang.. :)





4 comments:

ZazaMyMoon said...

alaaaa naper malas2 ni mama..
cepat2 lah update blog..
ni mesti banyak makan lomang, jadi malas kannn hehehe :)

Pen Biru said...

assalam..selamat hari raya

aizamia3 said...

time raya memang kena off dari berblog agar takde yang jeling manja nanti.. ;)

eelobor said...

patut la tgk beberapa komen i tak kuar.... hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...