Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 20, 2013

Untung bagi yg letakkan LINK, rugi bagi yg tak letak LINK

Assalamualaikum...


Harini jiwa memberontak.. almaklum semalam puas tido (kan mc semalam) puas2 pun takde la kerja membuta jew.. atleast me dpt bangkit dr perbaringan dalam kul 9pg.. hehe.. ok apa..

So otak lapang walaupun perut mendidih.. harini lak kerja cam takde hari esok.. huhu.. stress gak nak dilayan.. mata mengantuk.. jiwa kosong (dasar pemalas gini arr)

Buat entry pun sendu menyendu so me layan blogwalking.. kalu blogwalking selalu sini la tempat terjahnya.. hehe



Makanya sapa2 yg tak letak LINK dia kat situ.. so rugi la anda.. kiki.. [poyo je eks]

So ambik tips dari mama nih tau.. jumpa jew sebenda seperti ini.. makanya rajin2 kan tinggalkan link anda.. insyaallah ada jew BACKLINK utk kita, SEO ke atau TRAFIC blog meningkat.. hehe.. usaha itu penting.. kiki

Lagi besh jika la entry kita dpt sambutan ramai (entry besh la tuh) so LINK kita pulak di masukkan dalam bloglist blog diorang.. kann.. untung berganda2 tuh.. hehe


5 comments:

JaSSNaNi said...

strees siot hari ni.. kita kat tempat keje pun dah mcm org gila.. tension woo.. !

Schazaza Zober said...

hye... sy dah letak link... :)

arini ramai yang mood kerja ke laut kan...

Asha Lya said...

Salam...sy dah letak link.tq

Asha Lya said...

Salam sy dah letak link tq

mama ila said...

hehehe...ila pun..baru jer letak link =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...