Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 30, 2013

Ajaib : Telinga 4

Assalamualaikum...


Aneh Kucing Ini Mempunyai 4 Telinga




Walaupun penampilannya aneh, Yoda adalah kucing normal yang penuh kasih sayang kucing dan menyenangkan. Telinga ekstranya dianggap sebagai hasil dari mutasi genetik. Dan selama 2 tahun kucing ini telah menjadi selebriti media antarabangsa.


Kucing ini pernah menerima panggilan untuk tampil di Good Morning America, Fox News dan The Tyra Banks Show. The Moggy s Mugshot telah menghiasi halaman London Guardian dan tabloid British selepas pemiliknya mempostingkan foto kucing ini diinternet.




Sumber: copy paste email.



Cumil eks.. bertambah2 cumil ngan kelebihan kat kucing nih... hehe.. 

Sori uols.. mood nak update blog kelaut dah.. skrg badan dah demam but mild jew... jadi menganggu mood dan hati.. kiki.. biasa dia... kannn




__._,_.___

7 comments:

Qhaifa Nur said...

memang ajaib...

Kesuma Angsana said...

pelik tapi benar yer

eelobor said...

Semoga kesihatan bertambah baik.... Banyakkan berehat

Zira Aziz said...

..mutasi genetik?..hehe

..ALLAH yg MAHA BERKUASA..

Maria Firdz said...

Kekuasaan Allah...tapi ttp comel..

insan marhaen said...

Kekadang, yang tidak normal itu punyai keistimewaan tersendiri...

HeNRieTTa JoSe said...

makin comei kuceng tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...