Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, August 1, 2013

Benda yg selalu diupdate masa bulan ramadhan

Assalamualaikum...

Sajer nak review sikit.. sebab cam xde idea nak cite benda.. kot2 ada yg boleh tercetus idea lak utk update blog.. kiki





Ok.. Apa yg selalu org dok update/google sepanjang bulan ramadhan..
  • Pasal amalan2 terbaik sepanjang ramadhan -  ada la sikit tepek buat peringatan diri.. SINI dan SINI
  • Pasal hukum hakam dalam bulan ramadhan - ada gak SINI dan INI
  • pasal resepi berbuka puasa - Ada la Satu dan Dua kot
  • pasal artis berpuasa - blum lagi eks.. hehe
  • pasal buka puasa @ Iftar kat mana2 - me paling best kat Serai tuh la.. first n last.. jadi la
  • pasal baju raya terkini - entry nih kelakar.. kat dlm draft tp terklik publish - common error.. 
  • pasal jahitan manik - Entry ni byk arr.. minat beb.. tgk SINI
  • pasal kuih raya terkini - pun blum lg.. hhhmmmm.. perlukah..??
  • pasal shopping raya - entry INI yer ke shopping raya..??
  • pasal bersahur - sahur pun ala-ala minum air suam takyah cite arr... kann..
  • pasal lailatul Qada - ilmu nih.. :) 
  • pasal artis nak beraya - sekodeng intagram artis try baju raya - not me..kiki
  • pasal tukar duit raya - duit raya tukar kat kg la.. kiki
  • pasal balik raya mana nnt (umah sendiri atau umah mentua - bg yg dah berkeluarga) - big isu.. but selalu bergilir tiap2 tahun..
  • pasal bayar fitrah - dah bayar belum uols..??
  • pasal dpt kad raya - me ada apa wat entry raya 1 dan 2

Ada lg kot.. maybe termiss tuh.. cuba korang cite kat sini... meh.. meh.. 


2 comments:

Kesuma Angsana said...

walla semua citer raya raya raya je !

Maria Firdz said...

blog sy caca merba, mcm2 de.. tapi de yg sy perasan rmai update pasal makan.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...