Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 6, 2013

Iftar @The Mines

Assalamualaikum...

Iftar kali ke tiga sepanjang bulan ramadhan tahun ini kat luar..yg lain2 selebihnya kat umah atau umah mil jew..

First kat Serai ngan kawan pejabat lama, kali kedua ngan kwn2 office papa (but me tak upkan entry pasal.. xde pic uols.. malu nak jadi tipe blogger hebat.. hahaha) dan kali ketiga nih kat Pizza San Fransisco @ The Mines.. dekat ngan office sajer.. senang nak balik.. lagipun ngan kawan sama kerja.. :)

Tahun lepas meriah.. Iftar kat Alicafe Tiga Rasa meriah2 sebab ramai2.. tahun nih tinggal dua org je.. apa pun tak boleh eks.. hehe.. tp seronok gak.. sebab lepas booking table dan order makanan.. kami berwindow shopping dan cam biasa.. terbeli la.. ai terbeli tudung.. sedangkan teman ai yg mencari tudung raya.. hahaha.. fail eks..

kwn kita order pasta Ireland chicken
dap dgt.. :)

kita order pasta spagetti meat ball
tp meatball dlm pic menu lg besar berbanding ai dpt.. huhuhu

tp sedap gak arr..

hehe

bersyukur eks.. itu jew rezeki kita..


air lak sama2 order Honey Milk Tea

takde la besh mana.. air tuh cam cair jew.. xpower arrr.. kiki

tiramisu for desert (pic ambik dr google)

masa sampai desert nih ai dah lupa nak snap apa dah... berborak (wlpun dua org jew) tak sedar dunia.. kiki.. that girl power.. hahaha




Abis sudah kisah makan2.. balik umah ambik anak (hubby pun buka kat luar semalam) usai mandi dan solat.. ai kejanya mengemas kain baju.. cargass.. hehehe

Tak sabar nak pulang ke kampung halaman.. rindu penuh didada.. kiki.. balik nnt lepas berbuka angkat beg dan jalan.. hehe.. kot2 hubby ajak berbuka dijalanan jew nnt.. hhhmmm.. ai follow jew.. kannn


;P



Hari ini kerja dalam hati xde benda selain sarat ngan rindu.. dalam kepala dah bersirat2 ngan wajah2 ibunda dan keluarga kat kampung, jiwa hilang dan xyah kata apa la.. ai xde mood sgt.. buat kerja sekadar nak siapkan apa yg patut jew.. kalu xsiap pun next week jugak la sambung.. hahaha.. bertabah la hati.. :D




2 comments:

eelobor said...

3x jer bukak posa tahub nie? Yg lain2 tu kira tak bukak ker? Huhuhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

berhati2 di jln raya...selamat hari raya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...