Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, August 14, 2013

Projek Lepas Raya

Assalamualaikum...

Raya balik sini awal.. so ari senin kami masih bercuti.. Mmg penat sebab menempuh jem panjang.. tp ari senin tuh kuatkan semangat.. kuar awal2 utk servis kereta.. dah smpi waktunya utk servis wlpun poket kosong.. nak buat camner.. karang kita gak susah bila dia rosak kann.. huhu

lepas antar keta, balik umah dulu.. memesin kain dan berjemur kain.. sambil2 tuh ai ajak papa ke puchong utama.. nak survey rak besi.. pernah merapu kat Entry INI.. kiki. tak sangka dia layan.. so bukan sekadar survey jew la.. terus beli.. kiki..

Balik terus pasang dan terus kemas stor.. cam ada tenaga extra (bateri enegazel ok) abis2 dalam kul 1ptg.. dpt call dr pusat servis keta.. keta sudah siap servis.. berlari mandi dan gi ambik keta.. lepak2 umah mil jap.. balik dan masing pengsan.. penat doo tp me happy sebab dah kemas dah stor kita.. kiki






Nak kata kemas sgt.. xde la janji ada la ruang utk berjalan dlm tuh.. dan ada ruang lg utk masukkan apa yg patut dlm tuh.. hahaha


Tak smpai malam.. lg 'kemas' sebab si anak buat projek 'mengemas' mainan dia.. habis punah harapan nak tgk stor tuh semengah.. anak.. anak.. ponat mama tau..

6 comments:

Kakcik said...

Salam Syawal Yana. :)

Aziela said...

Akak sangat perlukan rak2 ni semua. Stor sampai tak boleh masuk langsung. Buku2 penuh merata2. Tapi hubby tak nak layan...huwaaaa

Qhaifa Nur said...

salam aidilfitri...
lega dah kemas...

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Yana dan keluarga.. ;)
sekurang2nya kemaslah sikit kan.. jimat ruang.. ;)

eray said...

selamat hari raya, kan kan..nak mengemas nie mmg berchenta sangat

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/08/susu-khas-bayi-pramatang-100-berkesan.html

eelobor said...

saya pun guna rak cam gini la juga... sekurang2 nya dapat menjimatkan ruangan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...