Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, August 24, 2013

Kamera Canggih Di Smartphone

Assalamualaikum...


Me penguna blackberry.. rasanya dah guna dekat 2thn dah.. guna blackberry nih best.. dpt email, dpt facebook, dapat bbm (blackberry mesage) dan dpt download free wechat, wasap dan sebagainya la.. 

Kekurangannya hanyalah kamera yg tak berapa canggih.. xde flash that mean kalu xde cahaya (belah malam especially) xdpt la nak ambik gambar... xnampak apa la wei.. hehe

So ada la meroyan ngan papa.. nakkan kamera canggih.. tp budjet xde lebat.. ada la budjet bawah rm500.. hahaha.. mana nak dpt papa kata.. hhhmmmm

tp bila papa dpt email ttg pc fair nih.. apa lagi meroyan nak gi tgk.. hehe *adakah akan tgk sahaja.. we wait n we see*






Kalu tgk nih mmg rasa cam murah la uols kannn.. tp pastikah murah.. so kena terjah dulu yer.. hehe

Jom la kalu nak survey2.. bermula 23/8 until 25/8 kat KLCC (Kuala Lumpur Convention Centre) 

cam hot n spies jew kannnn... kiki





1 comment:

insan marhaen said...

IM juga masih selesa dengan talipon cokia yang hanya boleh call dan sms saja ni.

ada kamera pun jarang guna...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...